2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event päivä 4: Jaka johtaa 24 finalistia

Faraz Jaka

64 pelaajaa palasi pelipöytiin keskiviikkona 2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event tapahtumassa. Päivä oli lyhyt mutta todella toiminnantäyteinen ja päivän päätteeksi vain 24 pelaajaa oli jäljellä. Turnausta johtaa Faraz Jaka 4.114 miljoonalla pelimerkillä.

Jaka johtaa toisena olevaa pelaajaa lähes 1.5 miljoonalla pelimerkillä. Alex Fitzgerald on toisena 2.709 miljoonalla pelimerkillä. Hänen takanaan ovat Phil D'Auteuil 2.28 miljoonaa, Anthony Gregg 2.142 miljoonaa ja Byron Kaverman 2.136 miljoonaa.

Jaka lähti pelipäivään kolmannelta sijalta 1.22 miljoonalla pelimerkillä. Kaikki meni Jakan suunnitelmien mukaan hän onnistui lisäämään lähes 3 miljoonaa pelimerkkiä lisää stäkkiinsä päivän päätteeksi.

Yhdessä suurimmista käsistä Jaka pelasi Martin Jacobsonia vastaan. 300,000 pelimerkkiä oli jo potissa, kun pöytään jaettiin {A-Hearts}{3-Clubs}{2-Hearts}{Q-Spades}{4-Hearts}. Jaka löi pöytään 500,000. Jacobson mietti ja mietti mutta maksoi lopulta. Sen tehdessään Jake paljasti kortit {J-Hearts}{9-Hearts} saaden värin. Jacobson muckkasi. Jaka nosti pelimerkkipinoaan lähes kolmeen miljoonaan.

Galen Hall, joka puollustaa PCA mestaruutta viime vuodelta, palasi pelipöytiin myös mutta hän tippui pois päivän ensimmäisenä pelaajana. Muutaman pelatun käden jälkeen Hall oli all-inissa ennen floppia korteilla {10-Hearts}{10-Diamonds}. Häntä vastassa oli Jacobson {K-Diamonds}{Q-Spades} korteilla. Kun pöytään jaettiin kortit {Q-Clubs}{5-Diamonds}{5-Spades}{8-Hearts}{J-Spades}, Hall joutui kotimatkalle.

Muita tunnettuja pelaajia, jotka tippuivat pois turnauksesta pelien edetessä olivat mm. Kolme Team PokerStars Prota Arnaud Mattern, Jan Heitmann ja Luca Pagano. Heidän jalanjälkiään seurasivat myös Erik Cajelais, William Reynolds, Chris Klodnicki, Casey Kastle ja Yevgeniy Timoshenko.

Pelit jatkuvat torstaina klo 17.00 GMT, joten varmista että seuraat turnauksen tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnissa vuoden 2012 PCA tapahtumasta Atlantis Resortista Bahamalta.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories