Gabi Campos astuu alas PokerStarsin pääjohtajan paikalta

PokerStars CEO

Gabi Campos tulee jättämään tehtävänsä PokerStarsin pääjohtajana johdettuaan maailman johtavinta nettipokerihuonetta tovin.

PokerStarsin muut johtajat julkaisivat seuraavan lausunnon PokerNewsilla maanantaina:

PokerStars announced today that Gabi Campos has decided to step down from his position as Chief Executive Officer, effective Feb. 1, 2012, to pursue other opportunities. The company thanks Gabi for his hard work and commitment and wishes him the best in all his future endeavors. A search for Gabi’s replacement is under way.

PokerStars nimesi Camposin pääjohtajakseen heinäkuussa 2010 mutta virallisesti hän aloitti tehtävissä 4.lokakuuta.2010. Ennen kuin Campos siirtyi PokerStarsille, hän oli ollut johtotehtävissä Dragonfishilla, joka on 888 alaisuudessa. Campos aloitti 888:lla vuonna 2007 ennen kuin siirtyi Dragonfishin johtoon vuonna 2009.

Muista seurata PokerNewsia nyt möys Facebookissa.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories