Päivän uutiset: Phil Galfondin opiskeluvuodet, Zoom Pokerin virallinen julkaisu ja muuta

Phil Galfond

Tänään voit tarkemmin tutustua Phil Galfondin elämään, sillä hän on kertonut tarinansa seuraajilleen blogissaan. Lisäksi kaikille nopeista peleistä pitäville pelaajille on hyviä uutisia tiedossa. PokerStars on vihdoinkin virallisesti julkaissut jo suosioon nousseen Zoom Pokerinsa. Irlannista puolestaan kerrotaan, kuinka Full Tilt Pokerin työntekijät ovat kieltäytyneet Groupe Bernard Tapien tekemästä tarjouksesta.

Galfondin nuoruusvuodet

Phil Galfondin pokeriuran aloittaminen ei välttämättä ole verrattavissa vanhojen pokeriveteraanien uran alkuvuosiin mutta silti high-stakes pöydistä tutun Galfondin tausta on mielenkiintoinen. Tiistaina Galfond kertoi tarinansa blogissaan otsikolla My Poker (+other) Story. Galfond kertaa tarinassaan ensikosketuksestaan nettipokeriin yliopistovuosien aikana ja lisäksi hän kertoo kuinka jätti koulun kesken ryhtyäkseen ammattipelaajaksi. Hän loi myös yllättävän suhteen sen jälkeen, kun hän oli tehnyt kyseisen päätöksen.

Alla hauska ote blogista:

I’m an introvert, so I enjoy my alone time. Actually, I need my alone time. I like people, sure, but too long in a crowded environment with no chance to get away is debilitating. I need my alone time to reset. My room was poker plus alone time – heaven.

My heaven was part of a three bedroom apartment. I shared it with two girls, one of whom was sure I was gay for the majority of that year. I think it was because I had a small poster on the outside of my door of a cat with a tiara that read “I’m a Princess” (I thought it was funny), and because she never saw me with a girl.

Galfond oin lahjakas kirjoittaja, joten hänen tarinansa on mukaansatempaisevaa luettavaa. Hänen bloginsa pääset lukemaan osoitteesta PhilGalfond.com.

Zoom Pokerin julkaistiin virallisesti

PokerStars on virallisesti julkaissut Zoom Pokerin sen jälkeen, kun se onnistuneesti suoritti beta-version testit loppuun. Testien aikana PokerStarsin sivuston peliliikenne kasvoi huimasti.

PokerStarsin mukaan se jakoi yli 300 miljoonaa jakoa Zoom Pokerissa kaksi kuukautta kestäneen beta-testauksen aikana. Zoom oli alunperin tarjolla vain low stakes no-limit hold'em pelaajille mutta nyt se on tarjolla myös Omaha, Omaha hi/lo ja five-card draw pelaajille eri panoksilla aina $2.50/$5 asti.

“Zoom Poker tarjoaa pelaajille erilaisen tavan pelata pokeria," sanoi Team PokerStars Pro Daniel Negreanu. "Uuden pelitavan nopeasti omaksuvat pelaajat tulevat takuulla pitämään uudesta pelitavasta. Pelaajat voivat luovuttaa välittömäsi ja odottaa parempia käsiä, kun taas pro-grindaajat voivat pelata tuhansia jakoja lisää tunnissa ja voittaa enemmän. Tämän lisäksi, Zoom Poker on lisäksi erittäin hauskaa!”

Zoom Poker on lisäksi julkaistu Androidille, joten pelaajat PokerStars.com:sta, PokerStars.eu:sta ja PokerStars.net:sta voivat pelata Zoom Pokeria missä vain milloin vain.

Tarvitset PokerStarsille pelitilin pelataksesi Zoom-pöydissä. Avaa se tästä. Voit lukea lisää Zoom Pokerista PokerStarsilla.

Full Tilt Pokerin työntekijät kieltäytyivät Tapien tarjouksesta

Gaming Intelligencen mukaan Full Tilt Pokerin työntekijät Dublinissa ovat kieltäytyneet Groupe Bernard Tapien tarjouksesta lähteä mukaan pokeriin liittyvään liikeideaan Pariisissa.

Vain päivä sen jälkeen, kun GBT pääsi sopimukseen Yhdysvaltojen oikeusministeriön kanssa, Laurent Tapie lähetti sähköpostiviestin kaikille korkeassa asemassa oleville FTP-työntekijöille sisältäen viestin työtarjouksesta. Uutisesta kertoi ensimmäisenä Diamond Flush Poker. Sähköpostiviestissä Tapie kertoi suunnitelmistaan perustaa uuden pokeriohjelmistoalustan ja käynnistää se käyttäen uutta brändiä.

Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että Tapien tarjous ei ollut tarpeeksi houkutteleva FTP:n avainhenkilöille. Gaming Intelligence uutisoi, että työntekijöille on kerrottu kuinka PokerStarsin kanssa mahdollisesti solmittava sopimus etenee para-aikaa. PokerStars ei ole kertonut lisätietoa mahdollisesta sopimuksesta mutta he ovat myöntäneet käyvänsä keskusteluja oikeusministeriön kanssa.

Lue koko juttu osoitteesta Gaming Intelligence

Mitä ajattelet nyt?

More Stories