Sorel Mizzi haastaa kaikki pokerinpelaajat kuntoilemaan

Sorel Mizzi haastaa kaikki pokerinpelaajat kuntoilemaan 0001

Sorel Mizzi hikoilee 84 päiväisen kuntoiluohjelman parissa, jonka vuoksi hän yllyttää myös muita pokerinpelaajia ryhtymään samaan. Hän kannustaa pelaajia aloittamaan kolme kuukautta kestävän kuntoiluohjelman oman valintansa mukaan ja dokumentoivat kokemuksensa matkan varrella. Hän tarjoaa jokaisella osallistujalla mahdollisuuden saada täyden arvion yhdestä pelatusta nettiturnauksen käsihistoriasta, jos pelaaja kuntoilee kolmen kuukauden ajan ohjeiden mukaisesti. Luonnollisesti haasteessa etsitään myös kaikkein parasta pelaajaa, joka tulee voittamaan jotakin vieläkin parempaa.

Mizzin kertoman mukaan:

“Tulen ottamaan tämän haasteen voittajan suojelukseeni ja teen kaikkeni, jotta voin auttaa häntä parantamaan pelityyliään pokerissa. Voittaja voi olla kuka tahansa. Tulen auttamaan tappiollista pelaajaa ryhtymään voittajaksi, tai vaihtoehtoisesti voitokasta pelaajaa tulen auttamaan kasvattamaan rahallista tuottoa ja auttamaan häntä tuntemaan olonsa kotoisammaksi high-stakes pöydissä. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Tulen arvioimaan voittajan käsihistorioita, lähetän hänelle aiemmin pelaamieni nettiturnausten käsihistorioita, voimme keskustella syvällisesti sekä netti- että liveturnausten pelistrategioista ja tietenkin olen käytettävissä, jos voittajalla on jotain pokeriin liittyviä kysymyksiä. Tulen tekemään kaiken tämän vähintään vuoden ajan ja luultavasti pidempäänkin mutta silloin hieman vähemmän aikaakuluttavalla asteikolla. Tämän haasteen tarkoituksena on löytää oppilas, jolle voin opettaa kaiken mitä tiedän pokerista. Tulevaisuudessa pelaajalla on mahdollisuus solmia staking-järjestely. Mielestäni tämä tilaisuus on erittäin houkutteleva. Saan opettaa yhdelle pelaajalle kaiken mitä tiedän pokerista ja auttaa heitä paikkaamaan vuodot ja parantamaan pelejään dramaattisesti... Mikä voisikaan olla parempaa?”

Neljän hengen tuomaristo tulee valitsemaan kilpailun voittajan. Tuomaristossa ovat mukana Mizzi, Julie Powers, All American Dave ja Christina Lindley. Kilpailijat rankataan kolmessa eri kategoriassa, jotka ovat: Muutos, bloggaaminen ja tilastot. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy ottaa muuttama "ennen" kuva, seurata dieettiä ja dokumentoida tämä kaikki matkan varrella.

Lue lisää kuinka voit osallistua tähän terveyshaasteeseen vierailemalla Mizzin blogissa.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories