2012 World Series of Poker päivä 10: John Monnette voitti toisen rannekkeen; Kokkonen jatkossa Event#12

John Monnette

Kymmenes päivä 2012 World Series of Poker pelattiin tiistaina Riossa. Event #9: $1,500 No-Limit Hold'em Re-Entry turnauksessa saatiin selville finaalipöydän pelaajat. Ryan Olisar oli turnauksen johdossa mutta Brian Rast, Amanda Musumeci, ja Greg Mueller olivat aivan hänen kannoillaan. Event #10: $5,000 Seven Card Stud turnauksessaJohn Monnette voitti rannekkeen sen jälkeen, kun hän kaatoi turnauksessa muun muassa Bryn Kenneyn ja Jeffrey Lisandron. Event #11: $1,500 Pot-Limit Omaha turnauksessa saatiin myös selville viimeiset finalistit. Charles Tonne oli turnauksen johdossa mutta pro-pelaajat Vincent Van Der Fluit jaTristian Wade kärkkyivät myös ranneketta.

Tiistaina alkoi lisäksi kaksi uutta turnausta. Ensimmäinen niistä oli Event #12: $10,000 Heads-Up No-Limit Hold'em, jossa kaikkien katseet kiinnittyivät Viktor "Isildur1" Blomiin. Toinen turnaus oli Event #13: $1,500 Limit Hold'em, johon osallistui muutamia suomalaisia ja Eric Buchman, Jennifer Harman, Marco Traniello, Michael Mizrachi, Fabrice Soulier, sekä John Racener.

Event #9: $1,500 No-Limit Hold'em Re-Entry

37 pelaajaa palasi pääkallopaikalle tiistaina haaveinaan voittaa oma kultainen ranneke. Heidän joukossaa olivat vuoden 2010 Main Event mestari Jonathan Duhamel, Scott Seiver, Brian Rast, Paul Wasicka, Ari Engel ja Lee Childs. Vain yhdeksän pelaajaa pääsi keskiviikon finaalipöytään ja heidän joukossaan olivat Rast, Amanda Musumeci, Greg Mueller ja turnauksen johdossa oleva Ryan Olisar.

Kertaa turnauksen tapahtumat näppärästi live-raportoinnistamme.

Event #10: $5,000 Seven Card Stud

16 pelaajaa oli vielä mukana Event#10 mutta päivän päätteeksi vain John Monnette oli jäljellä. Monette päihitti muun muassa pelaajat Bryn Kenneyn, Jeff Lisandron, Nick Schulmanin, Mike Sextonin, Eugene Katchalovin, Max Pescatorin ja Cyndy Violetten vieden kultaisen rannekkeen palkintokokoelmaansa.

Päivän viimeisessä kädessä Hu Vinh avasi pelin {3-Hearts} ja löi 100,000 pelimerkkiä pöydän keskelle. Monette meni all-iniin siirtäen pelimerkkinsä myös pöydän keskelle. Pöytään jaettiin {q-Clubs}{8-Hearts}/{3-Hearts}{k-Diamonds}{5-Clubs}{4-Spades}/{7-Spades} Vinhille ja {a-Clubs}{q-Hearts}/{j-Clubs}{6-Diamonds}{j-Diamonds}{8-Clubs}/{9-Hearts} Monettelle. Jätkäpari siivitti Monettellen voittoon. Uskomatonta kyllä mutta Monnette voitti samalla kädellä viime vuoden $2,500 Eight-Game Mix turnauksen. Nyt hän voitti toisen rannekkeensa ja $190,826 ensimmäisen palkinnon.

Tutustu finaalin tapahtumiin live-raportoinnistamme.

Event #11: $1,500 Pot-Limit Omaha

Charles Tonne oli toisen päivän puheenaihe. Kun oli aika pistää pillit pussiin tiistaina, Tonne johti yhdeksän pelaajan laumaa. Tonne löi matkallaan turnauksen kärkeen useita tunnettuja pelaajia, kuten Noah Boeken, Isaac Baron, Sorel Mizzin, Shannon Shorrin, Terrence Chanin ja Tristan Waden. Seuraavaksi turnauksessa ratkaistaa voittaja.

Turnauksen tapahtumiin pääset tutustumaan live-raportoinnistamme.

Event #12: $10,000 Heads-Up No-Limit Hold'em

Kaikkien katseet olivat Viktor 'Isildur1' Blomissa tiistaina, kun $10,000 Heads-Up No-Limit turnaus alkoi. Blom löi Andy Blochin ensimmäisissä otteluseteissä mutta Tommy Chen vei hänestä voiton 128.pelikierroksella.

Keskiviikolle jatkoon pääsi vain 32 pelaajaa. Heidän joukossaan olivat Chen, Vanessa Selbst, Antonio Esfandiari, Scott Baumstein ja hienosti pelannut suomalainen Eevert Kokkonen.

Älä unohda, että turnauksen tapahtumat löytyvät kätevästi live-raportoinnistamme.

Event #13: $1,500 Limit Hold'em

Yli 700 pelaajaa osallistui tiistaina $1,500 Limit Hold'em turnaukseen. Päivän päätteeksi Tom Cage oli turnauksen johdossa muttaEric Buchman, Jennifer Harman, Marco Traniello, Michael Mizrachi, ja John Racener olivat kaikki hänen kannoillaan.

Useat pelaajat tippuivat turnauksesta pois ensimmäisen päivän aikana, kuten Phil Ivey, Daniel Negreanu, Andy Bloch, Shaun Deeb, Randy "Nanonoko" Lew, ja suomaaiset Petri Pöllänen ja Erik Rousi. 222 pelaajaa pääsi jatkoon turnauksesta ja he tulevat vielä jatkamaan taistelua voistosta.

Siirry live-raportointiimme seuraamaan turnauksen tapahtumia.

Päivän video

Päivän videossa PokerNewsin Lynn Gilmartin tapasi Vanessa Selbstin, Vanessa Rousson, Liv Boereen ja Maria Hon Las Vegas Poker Palacessa. Videolla nähdään upeita otoksia Rousson uudesta kodista.

Seuraa PokerNewsia myös Facebook.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories