2012 World Series of Poker päivä 8: Cheongin Heads Up; Pokeritähdet mukana Event#10

Cheong, Cazals

Pelipöydät kävivät kuumina Riossa, kun Event #8: $1,500 Omaha Hi-Low Split 8-or-Better turnauksessa Gavin Griffin ja Herbert Tapscott taistelivat keskenään kultaisesta rannekkeesta. Event #9: $1,500 No-Limit Hold'em Re-Entry Day 1b turnauksessa pelaajia on enää jäljellä 250. Event #10: $5,000 Seven Card Stud ensimmäisenä päivänä turnaukseen osallistui runsaasti tähtipelaajia ja heistä kirkkaimmin loisti Bryn Kenney. Ja lopuksi Event #6: $5,000 No-Limit Hold'em Mix-Maxed saatiin selville viimeinen heads-up kaksikko.

Event #6: $5,000 No-Limit Hold'em Mix-Maxed

Sunnuntain pelit alkoivat Joseph "subiime" Cheongin jaand Hugo Lemairen saadessa ottelunsa päätökseen hyvinkin nopeasti. Aubin Cazals ja Warwick Mirzikinian,tosin, taistelivat yli kuuden tunnin ajan. Lopulta vain kaksi miestä oli jäljellä — Cheong ja Cazals.

Kaksikko päätti, että he haluavat pelata viimeisen heads-upin tiistaina, koska Cheong pelaa vielä vahvasti Event#9. Valitettavasti turnausjohtaja kuitenkin äätti, että tämä ei ollut mahdollista Nevadan pelikomission tekemiin päätöksiin vedoten. Tästä syystä ottelu päätettiin pelata maanantaina loppuun. Cheong tippui päivän päätteeksi pois Event#9, joten hänkin pystyy osallistumaan heads-uppiin kunnolla.

Kertaa kaikki jaot, jotka toivat Cazalsin ja Cheongin heads-uppiin asti, suuntaamalla live-raportointiimme.

Event #8: $1,500 Omaha Hi-Low Split 8-or-Better

20 pelaajaa oli jäljellä Event #8 pelien alkaessa ja Allen Bari, Dutch Boyd sekä Gavin Griffin olivat aivan kärkituntumassa. Yksi mies nousi kuitenkin ylitse muiden sunnuntaina napaten ensimmäisen rannekkeensa. Kyseessä oli Herbert Tapscott. Vaikka Bari ja Griffin olivatkin kärjessä pelien alkaessa ja Tapscott oli keskikastissa 182,000 pelimerkillä, hän onnistui selviämään finaalipöytään, jossa hän sai Griffinin vastaansa heads-upissa.

Turnauksen viimeisessä kädessä Griffin nosti 200,000 ja Tapscott maksoi. Floppiin jaettiin {Q-Hearts}{A-Diamonds}{8-Diamonds} ja Gavin meni all-iniin Tapscottin maksaessa. Oli aika paljastaa kortit. Tapscottilla oli {Q-Clubs}{4-Hearts}{10-Spades}{7-Spades} ja Griffinillä {A-Spades}{3-Spades}{2-Diamonds}{6-Hearts}. Turniksi jaettiin {9-Diamonds} ja riveriksi {J-Hearts}, jonka ansiosta Tapscott sai voittoon johtaneen suoran. Griffin voitti $163,625. Tapscott puolestaan voitti kultaisen rannekkeen ja $264,400.

Nähdäksesi mitä muuta turnauksessa tapahtui, suuntaalive-raportointiimme.

Event #9: $1,500 No-Limit Hold'em Re-Entry Day 1b

Pelit alkoivat, kun yli 1,000 pelaajaa osallistui turnaukseen ensimmäistä kertaa tai tekivät toisen sisäänoston. Päivän päätteeksi useat pro-pelaajat olivat tuloslistan kärjessä. Heidän joukossaan olivat John Juanda, Jason Mercier, Tony Dunst, Liv Boeree, Greg Mueller, Men Nguyen ja Mike Matusow. Kaikilla ei käynyt kuitenkaan yhtä hyvä tuuri ja maitojunaan joutuivat Andy Frankenberger, Gavin Smith, Eric Froehlich, Steve O'Dwyer, Yevgeniy Timoshenko, Dwight Pilgrim sekä Maria Ho.

Kertaa päivän tapahtumat tämän turnauksen live-raportoinnistamme.

Event #10: $5,000 Seven Card Stud

141 pelaajaa osallistui Event#10 ja turnaus vilisi tähtiä. Vain 91 heistä pääsi jatkoon toiselle päivälle. Bryn Kenney on turnauksen johdossa 59,000 pelimerkillä. Betrand "ElkY" Grospellier, Jason Mercier, Cory Zeidman, Chris Reslock, sekä Andy Bloch ovat myös jatkossa. Turnauksesta tippuivat puolestaan pois Dan Kelly, Phil Ivey, Daniel Negreanu, Justin Smith ja sekä Michael että Robert Mizrachi.

Seuraavaksi pelataan finaalipöydän paikoista. Siirry seuraamaan turnasta live-raportointiimme.

Päivän video

Varmista, että katsot tämän Sarah Grantin tekemän haastattelun William Reynoldsin kanssa. Haastattelussa Reynolds kertoo muun muassa turnausmenestyksen puutteestaan, sitten hän kertoo sunnuntain turnauksesta, jossa hän heitti neloset pois saadakseen vain uudet neloset tilalle.

Seuraa PokerNewsia myös Facebook.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories