GPI Player of the Year: Ei muutoksia kärkikymmenikössä tällä viikolla - Baker edelleen kärjessä

GPI Player of the Year: Ei muutoksia kärkikymmenikössä tällä viikolla - Baker edelleen kärjessä 0001

Viikoittain Global Poker Index julkaisee listan 1000 parhaasta pelaajasta Player of the Year (Vuoden pelaaja) kilpailussa. Kerran kuussa PokerNews tulee tarjoamaan syvemmän katsauksen listan kymmenen kärkeen ja viimeisimpiin turnauksiin, jotka ovat vaikuttaneet listan sijoituksiin.

Pelaajien tulos muodostetaan enintään 11 turnaustuloksen perusteella kalenterivuoden alusta laskettaessa. Näistä 11 tuloksesta enintään kuusi tulee 1.tammikuuta - 30.kesäkuuta väliseltä ajalta, kun taas viisi turnausta tulee 1.heinäkuuta - 31.joulukuuta väliseltä ajalta. Kuten Global Poker Index sijoitukset, turnauksilla tulee olla vähintään $1,500 sisäänosto ja niihin tulee osallistua vähintään 21 pelaajaa, jotta ne voidaan ottaa huomioon pelaajan tuloksessa.

World Series of Poker ei tehnyt suuria muutoksia Global Poker Index Player of the Year tuloksissa tällä viikolla. Viime viikolla kärkipaikan itselleen listalla lunastanut David Baker säilytti kärkipaikkansa 715,90 pisteen avulla. Hän lunasti kärkipaikan itselleen päästyään kahdeksan kertaa rahoille tämän vuoden WSOP:ssä. Hän kuittasi lähes $800,000 voittoina. Hänen jälkeensä listalla on toisena Marvin Rettenmaier 682,08 pisteellä. Kolmantena listalla on aiemmin kärkipaikkaa hallussaan pitänyt Jonathan Duhamel 668,78 pisteellä. Kärkikolmikko on siis erittäin tasaisessa tilanteessa. Itse asiassa kärkikymmenikössä ei ole tapahtunut minkäänlaisia muutoksia tällä viikolla. Tosin WPT-kiertue polkaistaan pian käyntiin, joten tulemme varmasti näkemään joitain muutoksia listalla tulevaisuudessa ja viimeistään ainakin lokakuussa, kun WSOP Main Event finaali pelataan.

Alla katsaus Global Poker Index Player of the Year kilpailun tämän hetkiseen top 10:

SijaPelaajaKokonaistulosMuutos viime viikosta
1David Baker715.90--
2Marvin Rettenmaier682.08--
3Jonathan Duhamel668.79--
4Dan Smith662.47--
5Kyle Julius637.63--
6Phil Ivey629.12--
7Daniel Negreanu607.28--
8Andrew Lichtenberger605.49--
9Samuel Chartier583.37--
10Erik Cajelais559.60--

Tutustu koko GPI Player of the Year listaan EpicPoker.com:lla.

Tykkää meistä Facebookissa pysyäksesi ajantasalla.

More Stories

Other Stories