Full Tilt Pokerin entinen johtaja Nelson Burtnick todettiin syylliseksi uhkapelaamissyytöksiin

Black Friday

Nelson Burtnick, Full Tilt Pokerin entinen maksuliikenteen pääjohtaja ja yksi yhdestätoista syytetystä miehestä, joita vastaan Yhdysvaltojen oikeusministeriö nosti syytteet Mustana Perjantaina, todettiin syylliseksi salaliittoon ja uhkapelaamissyytteisiin Manhattanin oikeudessa aiemmin tällä viikolla.

Associated Pressin mukaan Burtnick paljasti oikeudessa tienneensä rikkoneensa lakia, kun hän piilotti Full Tilt Pokerin ja amerikkalaisten asiakkaiden väliset rahansiirrot. Burtnickia vastaan oli nostettu yhteensä kahdeksan syystettä ja osaa niistä oli vielä muunneltu viimeksi heinäkuussa 2012. Burtnick työskenteli Full Tilt Pokerin pääjohtajan Ray Bitarin läheisyydessä huijaamalla pankkeja luomalla tekaistuja yhtiöitä ja naamioimalla luottokorttisiirtoja.

Elokuussa Burtnick antautui viranomaisille saapuessaan New Jerseyhyn kodistaan Dublinista. Samoihin aikoihin hänet todettiin syyttömäksi kaikkiin rahapesusyytöksiin ja pankkihuijaukseen, jotka olivat yhteydessä Full Tilt Pokerin suorittamiin laittomiin toimiin. Hänet vapautettiin $500K takuita vastaan.

Burtnickia, joka tulee saamaan lopullisen tuomion 19.joulukuuta, uhkaa jopa 15 vuoden vankeutuomio.

PokerNews Suomi löytyy nyt myös Facebookista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories