World Poker Tour Grand Prix de Paris päivä 1a: Jacques Enjoubault huikeassa johdossa - Helppi viides

Jacques Enjoubault

World Poker Tourin kuudes kausi jatkui maanantaina, kun Grand Prix de Paris osakilpailu alkoi maailmankuululla Aviaton Club de Francella. Yhteensä 96 pelaajaa maksoi ensimmäisenä aloituspäivänä 1a €7,500:n pääsymaksun. Seitsemän pelitason jälkeen Jacques Enjoubault oli noussut turnauksen johtoon 225,200 pelimerkillä. Suomalainen Juha Helppi sijoittui puolestaan merkkimäärissä viidenneksi 80,000 pelimerkillä. Heidän lisäkseen 51 muuta pelaajaa selvittivät tiensä jatkoon toiseen pelipäivään.

Enjoubault, joka on ansainnut urallaan vain $8,390 Hendon Mob Database-tietokannan mukaan, voitti massiivisen potin loppuillasta Mickael Layanilta. Layani, Enjoubault sekä Tony G katsoivat kaikki flopin {q-Diamonds}{8-Hearts}{10-Hearts}. Tony G löi pöytään 5,000, Layani siirtyi all-iniin 29,100, ja Enjoubault maksoi nopeasti. Tony G siirtyi sivuun ja oli aika paljastaa pelaajien taskukortit.

Layani{q-Clubs}{8-Clubs}
Enjoubault{9-Hearts}{7-Hearts}

Turniksi jaettiin {6-Diamonds} turned, jonka ansiosta Enjoubault sai suoran ja viimeisenä riveriksi jaettiin {a-Spades}. Layani putosi pois pelistä, kun taas Enjoubault kasvatti stäkkiään yli 200,000 pelimerkkiin.

Muita tunnettuja pelaajia, jotka osallistuivat peleihin olivat Aubin Cazals, Vanessa Selbst, Will Failla, Samuel Chartier, David Benyamine, Guillaume Darcourt ja Roberto Romanello. Failla, joka on WPT mestaruusklubin jäsen, kohtasi Jason Mercierin neloset {k-}{7-}{4-}{7-}{x-} pöydässä. Failla meinasi heittää pois kortit {4-}{4-} ennen riverin jakoa. Hän kuitenkin maksoi Mercierin vedon vain nähdäkseen, että Marcier oli saanut neljä kappaletta seiskoja. Faillan pitää osallistua turnaukseen uudestaan toisena aloituspäivänä 1b, jos hän haluaa voittaa toisen WPT-turnauksen. Mercier jatkoi samalla toiseen päivään 70,000 pelimerkillä.

Mercierin ja Enjoubaultin seuraksi toiseen päivään lähtevät myös Antony Lellouche (178,000), Basil Yaiche (142,475), Kara Scott (67,200), Tristan Wade (64,000), Marvin Rettenmaier(37,900), Marko Neumann (69,000), Andrew Seidman (69,875), Justin Bonomo (69,725) ja kymmenen kauden WPT Grand Prix de Parisin voittaja; Matt Waxman (37,900).

PokerNewsin live-raportoinnin tiimi on Pariisissa pitääkseen lukijamme ajantasalla turnauksen tapahtumista. Turnaus on ollut tänään klo 15.00 asti käynnissä.

More Stories

Other Stories