World Poker Tour Malta päivä 1b: Jackson Genovesi lunasti turnauksen kärkipaikan - kaksi suomalaista jatkoon

Jackson Genovesi

Toinen aloituspäivä World Poker Tour Malta Main Eventissa koostui kahdeksasta toiminnantäyteisestä 60-minuuttisesta pelitasosta. Useat tunnetut pelaajat osallistuivat toisen aloituspäivän 1b peleihin mutta Jackson Genovesi pelasi korttinsa oikein lunastaen turnauksen kärkipaikan päivän päätteeksi.

Genovesi ei pelannut helpoimmasta päästä olevassa pelipöydässä. Hän aloitti urakkansa pöydästä nro 3, jossa olivat mukana myös Steve van Zadelhoff, World Series of Poker rannekkeen voittaja Ronnie Bardah, Fabrice Soulier sekä PartyPoker Pro Kara Scott. Genovesi ei antanut tämän tosiasian häiritä, vaan näytti heille tupen rapinat.

Viidennellä pelitasolla blindien ollessa 150/300/25, pöydässä tehtiin 700 korotus ja neljä pelaajaa maksoivat ennen kuin Scott teki oman 2,300 korotuksen small blindilta. Sekä Bardah että Genovesi maksoivat ja jakaja jakoi floppiin kortit {j-Spades}{7-Spades}{3-Spades}. Scott jatkoi agressiivisesti lyömällä pöytään 5,000. Bardah vastasi tähän korottamalla 18,000. Genovesi maksoi Bardahin korotuksen ja niin teki Scott myös. Turniksi jaettiin seuraavaksi {7-Clubs}.

"What is going on in this hand?" Bardah huusi ja katsoi kattoon, "You just flat 18k?" hän mumisi Genovesille, "I have been in some tough spots before, but this is one of the toughest…I have put over 20,000 of my chips into this pot and I have to fold…I have outs too," Bardah sanoi ennen luovuttamistaan. Tämän jälkeen Genovesi teeskenteli luovuttavansa ja sai koko pöydän hirnumaan naurasta, kun he näkivät Bardahin reaktion. Genovesi kiskaisi kuitenkin korttinsa takaisin ja maksoi.

Scott näytti kortit {Q-Spades}{Q-Hearts} ja hän tarvitsi rouvan tai seiskan selviytyäkseen, sillä Genovesillä oli kädessään kortit {A-Spades}{9-Spades}. Riveriksi jaettu {6-Diamonds} ei ollut Scottin kaipaama outti ja hän joutui jättämään turnauksen Genoveden lunastaessa turnauksen sen hetkisen kärkipaikan 110,000 pelimerkillä. Nuori italialainen ei katsonut enää taakseen tämän jälkeen.

Bardahin taidonnäyte kyseisessä kädessä on katsottavissa alla olevalta videolta.

Kuten mainitsimmekin, 105 osallistujan joukossa oli useita tuttuja pelaajia ja osa heistä pääsi jatkoon mukavilla stäkeillä, kuten Giovanni Rizzo (95,800), Alessio Isaia (77,500), Erik Cajelais (74,800), Ilan Boujenah (62,100), Jason Mercier (56,600) and Fabrice Soulier (49,500). Vanessa Selbst (29,500), Tony G (17,600), Andrew Badecker (15,700), Marvin Rettenmaier (13,375),Anton Wigg (12,700) sekä suomalaiset Sampo Ryynänen ja Juuso Leppänen.

Pelit ovat jatkuneet tänään kolmannen päivän peleillä. Siirry PokerNewsin live-raportoinnin seuraamaan turnauksen tapahtumia reaaliaikaisesti.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories