2012 PokerStars.com EPT Sanremo Main Event päivä 3: Inge Forsmo jatkaa johdossa - Turtiainen ulos

Inge Forsmo

Kahden pitkän päivän jälkeen pelaajat saivat nauttia verrattavan lyhyestä kolmannesta pelipäivästä PokerStars.com European Poker Tour Sanremon turnauksessa. Tosin jännitystä seitsemäntuntisesta päivästä ei puuttunut. Kaksi otsikkoihin päässyttä pelaajaa olivat Inge Forsmo, joka oli päivän paras pelaaja ja turnauksen kuplapoikana toiminut Renaud Desferet.

Forsmo aloitti päivän pelit suurimmalla stäkillä, hän menetti johtoasemansa hetkeksi mutta onnistui pääsemään rahakuplan ohi ja kasvatti stäkkinsä huikeaan 1,021 miljoonaan pelimerkkiin. Ei huonosti pelaajalta, joka myöntää kärsivällisyytensä olevan heikohko live-turnauksissa. Hän meni all-iniin kymppihailla vain 45 minuutin pelaamisen jälkeen ensimmäisen pelipäivänä.

Norjalaisen kannoilla voittoa jahtaavat Angelo Recchia (851,000), Carmelo Vasta (844,000), Laurent Polito (717,000), David Vamplew (547,000), Alex Roumeliotis (505,000) ja Isaac Haxton (488,000). Jälkimmäisellä oli mahdollisuus nousta kolmen kärkeen, kunnes hän hävisi stäkistään 375,000 pelimerkkiä illan viimeisessä jaossa.

Blindit olivat 3,000/6,000/1,000, Haxton nosti tuntemattoman summan ennen kuin Eric Nhouyvanisvong kolmi-bettasi 34,000 small blindilta. Oli jälleen Haxtonin vuoro ja hän korotti edelleen 85,000. Nhouyvanisvong meni all-iniin 375,000 ja Haxton maksoi. Haxton paljasti kortit {A-Diamonds}{K-Diamonds} ja hän sai vastaansa Nhouyvanisvongin {Q-Spades}{Q-Clubs}.

Floppiin jaettiin {Q-Hearts}{7-Diamonds}{4-Diamonds} ja peli muuttui mielenkiintoiseksi; Nhouyvanisvong sai kärkisetin mutta Haxton oli saanut flopista mahdollisuuden väriin. Turniksi jaettiin {6-Spades} ja Haxton tarvitsi enäää ruudun riverillä. Tosin kun riveriksi jaettiin {2-Clubs}, Nhouyvanisvong voitti huikean potin ja pääsi aivan kärjen hyökkäysetäisyydelle.

Kilpailussa ovat vielä mukana myös Ludovic Lacay, Shaun Deeb, Matt Salsberg, Justin Bonomo, Yevgeniy Timoshenko ja Roberto Romanello.

Team PokerStarsilla meni puolestaan vaihtelevasti. Ainoa jatkoon päässyt pelaaja oli Team PokerStars Onlinen Luca Moschitta. Hän lähtee neljänteen pelipäivään 289,000 pelimerkillä.

Tosin turnauksessa oli mukana myös epäonnisia pelaajia. Rahasijojen ulkopuolelle jäivät Jude Ainsworth, Andre Akkari, Rob Yong, Pius Heinz, Sam Trickett, Jose “Nacho” Barbero, Bryan Paris ja Kyle Cheong. Suomalainen Mikko Turtiainen pääsi tosin rahoille kuitaten €8,000 rahapalkinnon.

Myös he joutuivat jättämään leikin kesken turnauksen neljäntenä pelipäivänä. Chris Moneymaker (116.sija), Chris Brammer (115.sija), Ana Marquez (104.sija), Marc-Andre Ladouceur (91.sija), Fabian Quoss (86.sija), Stephen Chidwick (83.sija), Ben Vinson (72.sija) ja Sam Razavi (70.sija).

Pelaajat ovat palanneet pelipöytiin klo 14.00 CET lähtien. Tänään he pelaavat 24 finaalipaikasta. Tuttuun tapaan voit seurata turnauksen tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories