Isaac Haxton on Team PokerStars Onlinen uusin pelaaja

Isaac Haxton

Jos seuraat @PSTeamOnlinea Twitterissä ja arvasit, että “philivey2694” tulisi olemaan uusin jäsen Team PokerStars Onlinessa (toivomme, että et unohtanut ilmoittaa arvaustasi muodossa #GuessTeamOnline), silloin olet mukana rahapalkintojen arvonnassa.

Eilen PokerStars ilmoitti, että Isaac Haxton on uusin jäsen Team PokerStars Onlinessa. Haxton tulee liittymään muoden Team Online -pelaajien joukkoon, jossa ovat mukana Shane “shaniac” Schleger, Randy “nanonoko” Lew, Adrienne “talonchick” Rowsome, Mickey “mement_mori” Peterson ja monet monet muut.

“Olen todella innoissani uusista mahdollisuuksista, joita minulle tarjotaan tämän yhteistyön myötä," Haxton kommentoi sopimusta. "En pelaa enää vain itseäni varten - nyt edustan tiimiä ja brändiä. Tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja vastuualueita."

Vuonna 2007 Haxton nappasi uransa ensimmäisen live-turnaus tuloksen PokerStars Caribbean Adventuressa sijoittuen Ryan Dautin jälkeen toiseksi $10,000 Main Eventissä ja ansaiten $861,789. Vuoden 2012 PCA:ssa Haxton ylsi $25,000 High Rollerin finaalipöytään sijoittuen kolmanneksi ja voittaen $380,730.

Haxton on päässyt rahoille jopa 23 kertaa World Series of Poker-turnauksissa, mukaan lukien hänen uransa suurin voitto $40,000 40th Anniversary turnauksessa. Tuolloin voittosumma nousi $1,168,565.

“Haluan päästä Supernova Eliteen tänä vuonna pelaamalla eniten heads-up sit-and-go turnauksia," Haxton lisäsi. "Haluan myös oppia enemmän Pot Limit Omahasta ja pelata heads-up otteluita No Limit Hold'em käteispeleissä.”

Ennen sopimustaan Team Onlinen kanssa, Haxton oli haastajan roolissa kolmessa heads-up no-limit hold'em käteisotteluissa Viktor “Isildur1” Blomia vastaa suositussa PokerStars SuperStar Showdownissa. Haxton löi Blimin kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa yhdistetyllä $46,800 tuloksella, mutta Blom vei voiton $1 miljoonan haasteessa vieden Haxtonilta $500K.

Haxton tulee jättämään nimimerkkinsä “philivey2694” ja tästä eteenpäin hänet tullaan tuntemaan nimimerkillä “Ike Haxton.”

PokerNewsilla oli mahdolllisuus jututtaa Haxtonia torstaina PokerStarsin kanssa solmitusta uudesta sopimuksesta ja hänen tavoitteistaan loppuvuodelle. Lue mielenkiintoinen haastattelu PokerNews.com:n kansainväliseltä sivulta.

Älä unohda $67,000 PokerStars PokerNews Freeroll-sarjaa. Seuraava turnaus pelataan jo 24.lokakuuta, tosin karsinnat päättyvät jo sunnuntaina. Lue lisää täältä.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories