2012 World Poker Tour Kööpenhamina: Kjaer johtaa toisen päivän jälkeen - Mykkänen jatkaa

2012 World Poker Tour Kööpenhamina: Kjaer johtaa toisen päivän jälkeen - Mykkänen jatkaa 0001

11.kauden World Poker Tour jatkui keskiviikkona toisen päivän peleillä WPT Kööpenhaminan Main Eventissa. WPT live-raportoinnin tiimin mukaan viidentoista pelitason jälkeen vain 45 pelaajaa selviytyi jatkoon 229 pelaajan joukosta. Frei Dilling Kjaer johtaa turnausta 445,000 pelimerkillä ja hänen kannoillaan ovat Peter Jepson, Steve O’Dwyer ja Sergii Baranov. Suomalainen Niko Mykkänen selvitti myös tiensä jatkoon 83,300 pelimerkillä mutta Ville Wahlbeck joutui jättämään leikin kesken.

Matkallaan kärkeen Kjaer tiputti turnauksesta pois WPT mestaruusklubin jäsenen Theo Jorgensenin. Kjaer, jolla oli {k-Spades}{k-Diamonds} pääsi niskanpäälle Jorgensenista, joka meni all-iniin ennen floppia korteilla {a-Hearts}{q-Spades}.

Vaikka O'Dwyer ei voinut hyvin koko päivän aikana, hän onnistui pelaamaan erinomaisesti. Hän sanoikin WPT live-raportoinnin tiimille, että "Tiputtelen vain pelaajia pois turnauksesta".

O’Dwyer, jonka viimeisin Tanskan matka päättyi $213,796 voittoon WPT National Series turnauksessa, oli todella onnekas kolmannella toista pelitasolla. Hän ja Robin Yitalo aloittivat korotussodan ennen floppia ja lopulta oltiin all-inissa, pelimerkit pöydän keskellä ja kortit kuvapuoli ylöspäin. O'Dwyerin {q-Clubs}{q-Hearts} oli pahasti alakynnessä Ylitalon {a-Diamonds}{a-Clubs} mutta kaksikko jakoi potin, kun pöytään jaettiin {5-Spades}{3-Hearts}{2-Hearts}{6-Spades}{4-Spades}. O’Dwyer päätti päivän 415,000 pelimerkillä.

Andre Petrovic johti turnausta ennen toista päivää mutta hän ei selvinnyt jatkoon. Kahdennentoista pelitason aikana Christian Honore pudotti Petrovicin korteilla {k-}{10-}, kun pöytään oli jaettu {10-}{8-}{5-}{10-}{3-}. Petrovic meni all-iniin riverillä ja ei suostunut paljastamaan korttejaan, kun hänen häviämisensä oli varmaa.

Turnauksesta tippuivat pois myös Ana Marquez, Anton Wigg, Elisabeth Hille, ja back-to-back WPT voittaja Marvin Rettenmaier. Päivän ensimmäisen pelitason aikana Rettenmaier nosti viisi kertaa ennen kuin meni all-iniin korteilla {5-Spades}{5-Clubs}, kun vastassa oli Petrovicin {k-Diamonds}{j-Hearts}. Floppiin jaettiin {j-Diamonds}{10-Clubs}{9-Diamonds} ja Petrovic sai parin, jotka pitivät kun turniksi ja riveriksi jaettiin {7-Spades} ja {q-Diamonds}.

Tämän hetken kärkikymmenikkö:

SijaPelaajaPelimerkit
1Frei Dilling Kjaer445,500
2Peter Jepson434,400
3Sergii Baranov417,500
4Steve O’Dwyer415,600
5Jimmy Jonsson300,000
6Bircan Catar280,000
7Rasmus Agerskov260,000
8Christian Honore230,000
9Jan Djer Berg185,000
10Alex Petersen180,000

Kolmas päivä WPT Kööpenhaminassa alkaa torstaina klo 12.00 CET. Kuten aiemminkin, tulemme tarjoamaan päivittäisen kertauksen kolmannen päivän peleistä PokerNewsilla huomenna.

Jakojen tiedot saatu osoitteesta WorldPokerTour.com.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories