Espanjan oikeus suosi PokerStarsia; Sivusto on toiminut maassa laillisesti vuodesta 2001 alkaen

Espanjan oikeus suosi PokerStarsia; Sivusto on toiminut maassa laillisesti vuodesta 2001 alkaen 0001

Espanjan oikeus antoi tuomionsa tällä viikolla ilmoittaen, että PokerStars on toiminut maassa laillisesti sen jälkeen, kun se aloitti palvelujensa tarjoamisen vuonna 2001.

Espanjalainen pelijätti Codere väitti, että PokerStars on toiminut laittomasti maassa ennen kuin Espanjan uusi pelilaki astui voimaan tämän vuoden kesäkuussa. Coderen mukaan PokerStarsin toiminta vaikutti negatiivisesti Coderen offline-toimintaan, kun PokerStars tarjosi pelejä Espanjalaisille pelaajille ilman maan antamaa lupaa.

PokerStarsin perjantaina julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan Barcelonan oikeus vahvisti PokerStarsin paikan markkinoilla, sanoen että yhtiö on tarjonnut pelajään maassa laillisesti ennen kesäkuuta 2012, sillä "säännöstelyn puute tarkoitti, että toiminnan estämiseksi ei ollut olemassa lakia".

“Tämä päätös antoi tukea laillisille neuvoille, joita olemme saaneet ja niitä olemme noudattaneet Espanjassa jo vuosien ajan," sanoi Paul Telford PokerStars ryhmän yleinen neuvonantaja. "Olemme todella tyytyväisiä oikeuden päätökseen meidän asemastamme ja odotamme saavamme jatkaa lisenssoitujen pelipalvelujen tarjoamista johtavana pokeribrändinä Espanjan markkinoilla."

“Barcelona oikeus seisoo täysin päätöksensä takana, että PokerStars on toiminut Espanjassa laillisesti vuosien ajan," lisäsi Antonio Vázquez-Guillén Allen & Overy yhtiökumppani, joka on toiminut PokerStarsin neuvonantajana tapauksessa. "Olemme todella tyytyväisä tähän päätökseen. Se myös selventää vastauksen kysymykseen, jota meidän mielestämme, ei olisi ikinä tarvinnut tuoda oikeuden käsiteltäväksi."

PokerStars toimii tällä hetkellä maassa tarjoten palvelujaan Espanjan pelikomission lisenssin haltijana osoitteessa www.pokerstars.es. PokerScout.com:n mukaan pokerStars.es hallitsee Espanjan pokerimarkkinoita lähes 70%% osuudella oikean rahan peliliikenteestä sitten uusien markkinoiden avauduttua kesäkuussa.

Seuraa PokerNewsia Facebookissa pysyäksesi ajantasalla.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories