Oikeusministeriö tulee ensi vuonna valitsemaan maksujen käsittelijän Yhdysvaltojen FTP-rahojen palautukseen

Full Tilt Poker

Yhdysvaltojen oikeusministeriön kanslia New Yorkin Eteläisessä osassa julkaisi lyhyen lausunnon sivustollaan myöhään tiistaina antaen lisätietoa Full Tilt Poker amerikkalaisten pelaajien rahojen palauttamisesta. Lausunnon Victim & Witnesses osiossa todetaan:

"The United States Attorney’s Office for the Southern District of New York is evaluating applicants for the position of Claims Administrator to handle petitions for remission for U.S. victims of the alleged fraud that Full Tilt Poker committed relating to player funds. The United States Attorney’s Office expects that the Claims Administrator will be selected and begin work in January 2013."

Viimeisin lausunto tulee vain kuukausi sen jälkeen, kun uutinen tuli julkisuuteen Oikeusministeriön hausta, jossa etsittiin apua kolmannen osapuolen maksujen hoitajalta, joka voisi auttaa Full Tilt Pokerin amerikkalaisten asiakkaiden rahojen palauttamisessa. Julkaistussa työpaikkailmoituksessa etsittiin yhtiötä, joka voisi auttamaan Full Tilt Pokerin pelaajien rahojen palautuksessa.

Yhtiön odotetaan pyytävän ja arvioivan rahojen palautusta etsivien pelaajien tietoja, ja analysoivan saatuja tietoja vertailemalla niitä Full Tilt Pokerin tilitietoihin. Haku päättyy 31.elokuuta.

Eli vaikuttaa siltä, että yhdysvaltalaiset pelaajat saavat hieman parempia uutisia sitten viime viikkoisen uutisoinnin DOJ:n ja Poker Players Alliancenvälisestä tapaamisesta. Tuolloin uutisoitiin, että PPA:n hallinnoiva johta John Pappas sanoi rahojen palautuksen olevan "pitkän pitkän matkan päässä" ja kolmannen osapuolen maksunvälittäjän valinnalle ei ollut asetettu viimeistä päivämäärää. Pappas sanoi, että oli erityisen selvää "että päätöstä ei ollut tehty koskien pelaajien saldon palauttamistapaa."

Seuraa PokerNewsia nyt myös Facebookissa pysyäksesi ajantasalla!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories