Mike Sexton kannattaa lyhyempiä turnauksia

Mike Sexton kannattaa lyhyempiä turnauksia 0001

Maanantaina World Poker Tour kommentaattori ja Poker Hall of Famer Mike Sexton kirjoitti PartyPoker Blogiinsa jutun nimeltään The Structure Debate. Jutussa Sexton siteeraa kokemustaan dumppaamalla uskon, että pelitasojen lisääminen ja peliajan pidentäminen pokeriturnauksissa tarjoaa pelaajille enemmän. Aihe on ollut suuri puheenaihe viime aikoina sen jälkeen, kun Chad Holloway keskusteli aiheesta lauantaina.

“Tiedän, että edustan vanhaa koulukuntaa mutta puhuttaessa pelirakenteista, tuen lausetta jonka eräs viisas mies kerran sanoi minulle: 'Loistavat pelaajat eivät valita pelirakenteista, he mukautuvat niihin,' Sexton sanoi blogissaan. “Olen vastaan laajempia pelirakenteita ja pidempiä turnauksia, sillä en usko että ne ovat hyväksi pelillä (eikä pelaajille, jotka luulevat niiden olevan hyvästä). Ensinnäkin on epätodennäköisempää, että liikemiehet (amatöörit, jotka lisäävät arvoa) tulevat osallistumaan pidennettyihin turnauksiin. Osa pelaajista ei puolestaan voi ottaa viikkoa vappata töistä tai olla poissa perheidensä luota vain pelatakseen mukana pokeriturnauksissa. Toiseksi, jos tämänlainen pelaaja tulisi voittamaan suuren turnauksen, se tulisi auttamaan pelin kasvua. Muistatte varmaan Moneymakerin?"

Sexton tämän jälkeen listasi väitteensä tarjoamalla kaksi näkökantaa ja pyytäen lukijoita valitsemaan kumpi hänen näkökannoistaan tarjosi enemmän pelaajille. Hän mainitsi, että lyhyemmät turnaukset suuremmilla osallistujajoukoilla ja palkintopoteilla tarjoavat pelaajille eniten ja perusteli miksi hänen mielestään kaikkien WPT-tapahtumien tulisi kestää neljä päivää.

Hänen mielestään pelitasoja pitäisi lyhentää sen sijaan, että niitä poistettaisiin. "Monet pelaajat uskovat, että ylimääräiset pelitasot ja pidemmät turnaukset tarjoavat heille paremmat mahdollisuudet voittoon. He eivät ymmäärrä kuinka turnausten lyhentäminen, joka tarjoaa amatööreille paremmat mahdollisuudet voittoon, auttaa heitä. Kaikki pidemmät turnaukset estävät uudistuvia pelaajia pelaamasta, jonka vuoksi turnauksiin osallistuu enemmän ammattilaisia ja tästä syystä voittaminen on vaikeampaa, ja luonnollisesti, tämä vähentää osallistujien lukumäärää tehden palkintopoteista pienempiä. Eliminoimalla uudistuvat pelaajat turnauksissa, turnauksen tarjoama arvo pienenee - niin yksinkertaista se on.”

Lue lisää Sextonin kirjoituksesta PartyPoker Blogista.

More Stories

Other Stories