Top 10 uutiset tältä vuodelta: #6, Greg Merson voitti WSOP Main Eventin ja POY palkinnon

Greg Merson

Penn & Teller teatterin katsomo puhkesi riemun huutoihin, kun {7-Clubs} jaettiin pöytään. Fanit alkoivat välittömästi rynniä niin lähelle finaalipöytää kuin mahdollista. Greg Merson halasi ystäviään ja perheenjäseniään ja meni sitten kättelemään toiseksi tullutta Jesse Sylviaa. Merson oli uusin World Series of Poker Main Event mestari.

“Kuinka oikein onnistuin tässä?” Merson sanoi PokerNewsille.

Ennen 2012 World Series of Pokeria, Mersonin peliuran suurin voitto oli ollut $23,500, jonka hän voitti 2010 PokerStars Caribbean Adventuressa. Koko uransa aikana hän oli ansainnut vain $113,227. Merson pääsi todella lähelle kyseistä summaa Event #28 $2,500 No-Limit Hold’em — Four-Handed turnauksessa. Hän jäi täpärästi finaalipöydän ulkopuolelle {a-Hearts}{k-Diamonds}, jotka eivät pitäneet Brendan Rubien {a-Spades}{q-Hearts} vastaan. Merson tippui pois turnauksesta viidennellä sijalla voittaen $70,280.

Vain kolme viikkoa tämän jälkeen, hän ei ainoastaan päässyt mukaan uransa ihkaensimmäiseen WSOP finaalipöytään, vaan hän vei samalla myös turnauksen voiton. Merson peittosi Keith Lehrin heads upissa Event #57: $10,000 No-Limit Hold’em — Six-Handed turnauksessa voittaen $1,136,197. Voittonsa jälkeen hän antoi haastattelun PokerNewsin Lynn Gilmartinille.

“Sijoituin aiemmin tänä vuonna viidenneksi,” Merson sanoi Gilmartinille. “En tiennyt kuinka monta vuotta menisi aikaa ennen kuin saisin uuden tilaisuuden.”

Mersonilla ei ollut aavistustakaan, että vain 11 päivän päästä tästä hän tulisi pääsemään mukaan pokerin suurimpaan finaalipöytään. Voitollaan hän voitti myös WSOP vuoden pelaaja tittelin. Merson juhli samoihin aikoihin myös huumeiden käytön lopettamisen vuosipäiväänsä. Merson on avoimesti puhunut taistelustaan huumeriippuvuuttaan vastaan.

“En olisi pystynyt saavuttamaan menestystäni, jos en olisi ollut 100% selvä koko ajan,” hän kertoi PokerNewsille. “Selvänä pysyminen on elämäni tärkein päämäärä, jos sattuisin lipsumaan, riskeeraisin menettäväni kaiken minkä eteen olen tehnyt niin kovasti töitä.”

Mersonia tullaan näkemään lisää liveturnauksissa tulevaisuudessa. Hän on jo vahvistanut osallistumisensa PCA:han tammikuussa.


PokerNewsin top 10 uutiset vuonna 2012:
7#, Greg Raymer voitti neljä Heartland Poker Tour mestaruutta
#8, Marvin Rettenmaier voitti Back-To-Back WPT-tittelin ja paljon muuta
#9, Jens Kyllönen osti avaruusmatkan
#10, Phil Ivey teki näyttävän paluun liveturnauksiin

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories