2013 PokerStars Caribbean Adventure $10,000 Main Event päivä 1b: Michael Phelps pääsi jatkoon

Michael Phelps

Viimeinen aloituspäivä 2013 PokerStars Caribbean Adventure Main Eventissä saatiin päätökseen eilen illalla. Toisen aloituspäivän 1b aikana eniten pelimerkkejä (253,700) ansaitsi Ashton Griffin. Hänen kannoillaan on Michael "The Grinder" Mizrachi 216,900 pelimerkillä.

Ensimmäisenä pelipäivänä 1a turnaukseen osallistui vain 320 pelaajaa. Tosin toisena aloituspäivänä 1b osallistujamäärä tuplaantui, kun 649 pelaajaa saapui turnauspaikalle. Turnaukseen tehtiin yhteensä 987 sisäänostoa. Lähes jokaisessa pelipöydässä oli mukana tuttuja kasvoja pokerin supertähdistä, turnausgrindaajiin ja julkkiksiin.

Turnaukseen osallistui myös kaksi erityisen mielenkiintoista pelaajaa: näyttelijä Jason Alexander ja kahdeksantoistakertainen olympiamitalisti Michael Phelps.

Alexander, joka tunnetaan parhaiten roolistaan George Costanzana pitkään pyörineestä sitcomista Seinfeldista, pelasi verrattavan lyhyen päivän, sillä hän tippui pois turnauksesta juuri ennen lounastaukoa.

Phelps, puolestaan, pelasi loistavasti toisena aloituspäivänä 1b. Me seurasimme hänen peliään yhdessä vaiheessa, kun hän vei voiton Jake Bazeleysta blind-taistelussa. Tätä ennen Phelps voitti keskisuuren potin Dylan Hortinilta saatuaan flopista setin nelosia.

Hortin oli avannut 700 blindien ollessa 150/300/25 ja hän sai maksun Phelpsilta. Floppiin jaettiin {2-Clubs}{9-Diamonds}{4-Clubs} ja Hortin jatkoi 1,050 panostuksella. Hän maksoi Phelpsin tekemän 2,400 korotuksen. Molemmat passasivat turniksi jaetun {J-Clubs} ja riverin {A-Hearts} jälkeen Hortin panosti 4,000. Phelps maksoi ja odotti näkevänsä Hortinin kortit {K-Spades}{K-Hearts}. Phelps kuitenkin vei voiton paremmalla kädellä {4-Hearts}{4-Diamonds}. Hortin tippui pian tämän jälkeen pois turnauksesta.

Phelps pääsi jatkoon seuraavaan päivään ja monet alkoivatkin miettimään saattaisiko olympiamitalisti tehdä historiaa voittamalla yhden pokerin himoituimmista titteleistä? Vain aika tulee näyttämään miten Phelpsin käy. Hän lähtee 92,000 pelimerkillä toiseen päivään.

Toiseen päivään Phelpsin seuraksi lähtevät myös Olivier Busquet (130,000), Steve O'Dwyer (125,700), Matt Waxman (106,200), Aaron Massey (86,900), uusin Team PokerStars Pro Jake Cody (84,400), Nacho Barbero (79,600), Greg Merson (63,200), Matt Salsberg (53,000) ja Phil Hellmuth (24,800). He edustavat vain pientä otantaa niistä pelaajista, jotka palaavat tänään jahtaamaan PCA Main Event mestaruutta.

Noin 375 pelaajaa toiselta aloituspäivältä tulee tekemään paluun toisena pelipäivänä. Heidän seuraansa liittyy 160 pelaajaa ensimmäiseltä aloituspäivältä. PokerNewsilta voit seurata turnauksen tapahtumia live-raportoinnistamme.

Oletko kiinnostunut pääsemään mukaan tämänkaltaisiin turnauksiin? Tutustu PokerStarsin esittelysivuumme ja ryhdy pelaamaan!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories