Patrik Antonius teki paluun Full Tilt Pokerin pelipöytiin

Sen jälkeen, kun Full Tilt Poker avasi sivustonsa uudestaan marraskuussa 2012, olemme hitaasti nähneet kuinka high-stakes pelit ovat elpyneet edellis vuosien tasolle. Viktor "Isildur1" Blom, Gus Hansen, Ben Sulsky, Phil Ivey, Tom Dwan ja monet muut ovat palanneet pelipöytiin viime kuukausina. Torstaina Patrik Antonius näytti kasvonsa sivustolla, jota hän aiemmin edusti.

Patrik Antonius teki paluun Full Tilt Pokerin pelipöytiin 101
Patrik Antonius odotti heads-up vastustajaa perjantaina.

HighStakesDB.com:n mukaan Antonius hävisi noin $300,000 ensimmäisessä pelisessiossaan Full Tilt Pokerilla. Tosin hän palasi myöhemmin pelipöytiin ja voitti $485,000 eli hänen tuloksensa päätyi lähes $200K plussalle.

Antonius on yksi kaikkien aikojen suurimmista nettipokerin käteispelien voittajista ja hän on voittanut uransa aikana historian suurimman potin. Vuonna 2009 Antonius voitti $1,356,947 potin Viktor Blomia vastaan $500/1,000 pot-limit Omaha pöydässä. Tähän päivään mennessä kukaan muu ei ole pelannut netissä yhtä suurta pottia.

Blom on kasvattanut pelikassaansa jo $3 miljoonalla tänä vuonna, joten odotamme innolla tuleeko kaksikko kohtaamaan toisensa pelipöydissä pian.

Lue lisää aiheesta HighStakesDB.com:lta.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories