Calling the Clock: Patrik Antonius

Kaikki lukijamme, jotka katsovat PokerNews videoita säännöllisesti, tietävät Calling the Clock -sarjastamme. Idea on yksinkertainen: 60 sekuntia satunnaisia kysymyksiä. Jotkin kysymyksistä ovat sanayhdistelmiä, ja jotkin niistä ovat sellaisia, että pelaajat eivät olisi ikinä odottaneet meidän kysyvän niitä.

Tällä kertaa Lynn Gilmartinin piinapenkkiin joutui Patrik Antonius. Mikä on Antoniuksen pahin tapa? Lempielokuva? Saat vastaukset näihin kysymyksiin ja moneen muuhun katsomalla alla olevan videon.

Miltä $50:n ilmainen pelikassa Poker770:llä kuulostaisi? Jos se kuulostaa mielestäsi hyvältä, lunasta ainutlaatuinen $50 ilmaisbonus Poker770:lle rekisteröitymällä sivustolle PokerNewsin kautta jo tänään. Lue lisää kampanjasivultamme.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories