IveyPoker osti LeggoPokerin

Phil Ivey

Lokakuun 2012 loppupuolella Phil Ivey ilmoitti suunnitelmistaan avata IveyPoker.com nimeä kantavan sivuston joka on omistautunut opettamaan pelaajille pelaamaan pokeria "oikealla tavalla".

Ivey on tämän jälkeen alkanut rakentamaan omaa ammattilaisten tiimiänsä, joka tulee tarjoamaan ilmaisia ja ladattavia video-opastuksia pokeriyhteisölle. Ilmoituksensa jälkeen Ivey on valinnut jo 28 ammattilaispelaajaa, jotka tulevat olemaan osa Team Iveyta. Pelaajien joukossa ovat muun muassa mukana Patrik Antonius, Jennifer Harman, Greg Merson, Dan Shak ja Cole South.

Eilen 6.helmikuuta IveyPoker laajentui entisestään ostamalla LeggoPokerin ja aloittaakseen Ivey Leaguen:

IveyPoker ilmoitti tänään LeggoPokerin ostamisesta, joka on yhteisöön perustuva nettisivusto jossa opetetaan pokerin pelaamista ammattilaisten tekemien videoiden avulla. Phil Iveyn perustaman IveyPoker puolestaan tarjoaa innovatiivisia pokerituotteita ja -palveluista, jotka sopivat kaiken tasoisten pokerinpelaajien viihteeksi sekä opetusmateriaaliksi. LeggoPoker tulee toimimaan IveyPokerin uuden tuotteen Ivey Leaguen alustana — tilaamiseen perustuva opetussivusto, joka tarjoaa opetusvideoita ja sisältöä Team Iveylta.

LeggoPokerin sivusto on hyvin suunniteltu ja arvostettu pokerin opetussivusto ja Ivey League tulee olemaan tehokkain tapa kehittää pokeripelaamista tarjoamalla yksityiskohtaisia, yksilöityjä ohjeita ykkösluokan valmentajilta, jotka ovat omistautuneet auttamaan muita paremmiksi pelaajiksi. LeggoPokerin tiimissä on mukana useita lahjakkaita valmentajia, kuten Aaron Jones, Dan Smith ja Andrew Lichtenberger, he tulevat siirtymään osaksi Team Iveyta.

"Mielestäni LeggoPoker on yksi alan parhaista opetussivustoista," sanoi Ivey. "He sopivat hyvin yhteen IveyPokerin kanssa ja yhdessä tulemme tarjoamaan korkealuokkaista opetusta Ivey Leaguessa."

Ivey League on seuraava looginen askel pelaajille, kun he ovat ensin saaneet esiopetusta IveyPokerin ohjelmiston kautta, jonka julkaisua monet odottavat jo malttamattomana. Iveyn suunnittelema ohjelmisto tulee tarjoamaan uniikin pokerielämyksen, joka on suunniteltu sekä viihdyttämään että opettamaan.

Osana ilmoitusta, Jones ja Ivey istuivat alas keskustelemaan voimien yhdistämisestä ja mitä se tarkoittaa tulevaisuudessa:

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories