Phil Galfondilla loistava viikonloppu

Hävittyään $630,000 high-stakes pöydissä Full Tilt Pokerilla viime keskiviikkona, Phil “OMGClayAiken” Galfond teki paluun lauantaina varmistamalla itselleen massiivisen voiton ja nousemalla $660,000 plussan puolelle.

Galfond aloitti pelaamaan lauantaina heads-upia 2-7 triple draw pöydässä Viktor “Isildur” Blomia vastaan ja vain 20 minuutissa hän oli voittanut ruotsalaiselta $142,000 vain hieman yli 30 jaossa. Tämän jälkeen Galfond voitti $160,000 lisää pelaamalla triple drawta Patrik “FinddaGrind” Antoniusta, “patpatpanda," ja Phil “Polarizing” Iveyta vastaan, jonka ansiosta hänen päivän ansionsa nousivat yli $300K.

Myöhemmin Galfon pelasi viisituntisen session ja voitti neljä viidestä pelaamastaan pöydästä lisäten pelikassaansa $185,000. Hänen viikonloppuisia voittojaan seurasi mahtava $362,000 voitto 2-7 pöydissä torstaina. Galfond on yli $1,8 miljoonaa plussalla tältä vuodelta, jonka ansiosta hän on ansainnut eniten kaikista pelaajista nettipeleistä tältä vuodelta.

Blom oli yli kuusi viikkoa tämän vuoden suurin voittaja mutta hän on saanut kylmää kyytiä nettipeleissä hiljattain. Hän hävisi lauantaina $450,000 pelaamalla fixed-limit Omaha hi/lo:ta sen jälkeen, kun hän oli jo hävinnyt saman päivän aikana $238,000 triple draw pöydissä. Blom palasi kuitenkin pelipöytiin sunnuntaina ja maanantaina toiveissaan pelikassan elvyttäminen.

Phil Galfondilla loistava viikonloppu 101

HighStakesDB.com kertoo aiheesta lisää.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories