Sam Trickett voitti 2013 Aussie Millions $250,000 Challengen

Sam Trickett

Hän teki sen taas! Voitettuaan Aussie Millions $100,000 Challenge turnauksen vuonna 2011, Sam Trickett nousi voittoon 2013 Aussie Millions $250,000 Challengessa perjantaina vieden voiton 18 vahvasta high-roller pelaajasta. Brittiläinen aloitti finaalipöydän yhdellä turnauksen pienimmistä stäkeistä mutta hän oli pysäyttämätön siitä lähtien, kun hän onnistui tuplaamaan Tobias Reinkemeierin kautta, jonka hän myöhemmin kohtasi finaalin heads-upissa. Trickett voitti AU$2,000,000 voitollaan ja pääsi toiseksi pokerin kaikkien aikojen rahalistalla Antonio Esfandiarin taakse.

SijaNimiPalkinto (AU$)
1Sam Trickett$2,000,000
2Tobias Reinkemeier$1,250,000
3Fabian Quoss$750,000
4Igor Kurganov$500,000

Finaali alkoi seitsemän pelaajan voimin, joista kolme ei päässyt rahoille. Vaikka elit alkoivatkin hitaasti, ensimmäisenä turnauksesta tippui pois Richard Yong. Yongin ässä-kuningatar ei vienyt voittoa Igor Kurganovin ässä-kuninkaasta.

Erik Seidel joutui seuraavaksi turnauksesta ulos. Vuoden 2011 $250,000 Challengen voittaja aloitti finaalin pienimmällä stäkillä ja ei pystynyt tekemään combackia ässi-vitosella, kun vastassa oli Fabian Quossin ässä-kuningatar. Tämän jälkeen rahakuplan puhkaisemiseen kului aikaa kolme tuntia. Winfred Yu ended up tippui pois viidentenä ja joutui lähtemään turnauksesta kotimatkalle tyhjin käsin.

Kurganov johti suuren osan finaalia mutta hän sai jäitä niskaan ja tippui turnauksesta pois neljännellä sijalla. Kurganov sai jätkähailla värin ja meni itsevarmasti all-iniin. Tosin hänen kasvonsa kalpenivat, kun Trickett maksoi ja käänsi ympäri korttinsa paljastaen värisuoran. Kurganov tippui pois turnauksesta voittaen AU$500,000 voittotililleen.

Ennen heads-upin alkamista Fabian Quoss kaatui Trickettin miekkaan ja sai kotiin viemiseksi AU$750,000 palkinnon kolmannesta rahasijasta.

Tämän jälkeen Trickett ja Reinkemeier jäivät taistelemaan voitosta. VIimeisessä kädessä Reinkemeier meni all-iniin kuningas-kakkosella ja hävisi Trickettin ässä-vitoselle.

Alta voit katsoa Trickettin tunnelmat voiton jälkeen:

Vaikka $250,000 Challenge saatiinkin päätökseen, Main Event on vielä pelaamatta loppuun. Seuraa Main Event finaalia tänään PokerNews live-raportoinnista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories