STRATEGIA: Nettipelaajasta live-pelaajaksi ja downswingistä selviäminen

Ajattelimme näin viikon alkuun julkaista pari strategiavideota, jotka PokerNewsin uskollinen videotiimi teki Aussie Millionsin aikaan. Näistä haastatteluista voit saada hyviä vinkkejä pelistrategiaasi.

Ensimmäisellä videolla Dominik Nitsche kertoo kuinka hän opetteli ensin netissä pelaamaan pokeria ja siirtyi sieltä lopulta live-turnauksiin. Hän antaa neuvoja pelaajille, jotka haluavat tehdä samoin ja neuvoo miten uusista live-pelaajista voi hyötyä.

Toisella strategiavideolla Team PokerStars Pro Bertrand Grospellier kertoo pisimmästä downswingistään, kuinka hän selviytyi siitä. Samalla hän antaa neuvoja pelaajille, joilla on downswing parhaillaan käynnissä.

$15K jaossa Titan Winter Freeroll sarjassa Titan Pokerilla. Osallistu jo tänään!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories