2013 World Poker Tour Venice Grand Prix 1b.päivä: Cimaglia johtaa ennen toista päivää

2013 World Poker Tour Venice Grand Prix 1b.päivä: Cimaglia johtaa ennen toista päivää 0001

Kuudennen kauden World Poker Tour jatkui tiistaina toisen aloituspäivän 1b peleillä WPT Venice Grand Prixissa. Yhteensä 108 pelaajaa rekisteröityi turnaukseen toisena aloituspäivänä, jonka ansiosta turnaukseen osallistuvien pelaajien kokonaismäärä nousi 173. Vain 91 heistä tulee tulekemään paluun toisena pelipäivänä. Turnauksen kokonaisjohdossa on ensimmäisen aloituspäivän 1a paras pelaaja Stephen Behm ja toisella sijalla on toisen aloituspäivän 1b paras pelaaja Fernando Cimaglia.

Kärkikahinoissa ovat myös mukana kaksinkertainen WPT Champions Clubin jäsen Marvin Rettenmaier, WPT:n oma Mike Sexton ja 9.kauden 9 European Poker Tour Sanremo Main Event mestari Ludovic Lacay.

Kärkikymmenikkö toiseen päivään mentäessä WPT Venice Grand Prixissä

SijaPelaajaPelimerkit
1Stephen Behm188,000
2Fernando Cimaglia175,000
3Massimo Mosele132,500
4Marvin Rettenmaier129,600
5Simone Ferretti122,600
6Ludovic Lacay118,000
7Quoc Trung Nguyen113,800
8Francesco Delfonco100,000
9Mike Sexton99,900
10Ivan Gabriell97,900

Ensimmäiseltä aloituspäivältä 1a suomalaisista pelaajista pääsi jatkoon Lauri Pesonen. Hän tulee vielä pitämään hengissä toivetta suomalaisvoitosta.

Toisen aloituspäivän alussa useat pelaajat tekivät turnaukseen re-entryn. Heidän joukossaan olivat Guillaume Darcourt, Sandor Demjan, Martin Staszko, Andrea Dato, Sergio Castellucci, Gaelle Baumann, Jackson Genovesi, ja Lacay. Darcourtin toinen yritys ei kestänyt kauaa, sillä hän tippui turnauksesta pois jo toisella tasolla.

Päivän suurimmista puheenaiheista ei tapahtunut niinkään turnauksessa, vaan sen ulkopuolella, kun Phil Hellmuth teki näyttävän sisääntulon turnauspaikalle venetsialaisella kondoliinilla perinneasuun pukeutuneena.

2013 World Poker Tour Venice Grand Prix 1b.päivä: Cimaglia johtaa ennen toista päivää 101
Photo courtesy of Hellmuth's Twitter account.

Hellmuthin harmiksi, hänen suorituksensa turnauksessa eivät olleet yhtä unohtumattomia. Blindit olivat 300/600/75, Hellmuth avasi 1,700 keskipaikalta. Cristaudo maksoi jakajan paikalta, ja Cimaglia puolustatutui big blindilta. Floppiin jaettiin {8-Spades}{6-Hearts}{2-Hearts} ja Cimaglia passasi Hellmuthille, joka panosti 4,000. Vain Cimaglia maksoi. Turniksi jaettiin {7-Spades}, Cimaglia passasi jälleen ja Hellmuth löi pottiin 8,000. Cimaglia mietti melko kauan ennen kuin check-reissasi 34,000. Hellmuth mietti myös hetken ennen maksun suorittamista.

Cimaglia: {j-Spades}{8-Diamonds}
Hellmuth: {8-Clubs}{5-Clubs}

Viimeisenä pöytään jaettiinhe {q-Hearts} ja Hellmuth lähti kävelemään kondoliansa kohti.

Kolmas päivä WPT Venetsiassa alkaa huomenna ja PokerNews tulee tuttuun tapaan tarjoamaan kertauksen päivän tärkeimmistä tapahtumista.

Tiedot ja valikuva WorldPokerTour.com:n omaisuutta.

More Stories

Other Stories