Daniel Negreanu valitsi Haxtonin ja Grospellierin taistelemaan FTP:n "The Professionalseja" vastaan

Team PokerStars-versus-Team Full Tilt Poker heads-up haaste on totista totta. Eilen PokerStars ilmoitti, että kolme sponsoroitua ammattipelaajaa molemmilta sivuilta tulee kilpailemaan $300,000:sta osana European Poker Tour juhlallisuuksia Lontoossa 10.maaliskuuta.

Team PokerStarsia tulevat edustamaan Daniel Negreanu, Isaac Haxton ja Bertrand "ElkY" Grospellier ja Team Full Tilt Pokeria puolestaan "The Professionals"-pelaajat — Gus Hansen, Tom Dwan ja Viktor Blom. Pelaamisessa käytetään Full Tilt Pokerilta tuttua "Battleship"-formaattia, jossa voittaja selvitetään kolmessa ottelussa. Jokaisen ottelun voittajat tulevat voittamaan vastustajalta $50,000 ja jokaisen voittajatiimin jäsen tulee saamaan $10,000 turnausten sisäänostoina kilpailevalle pokerihuoneelle.

Haaste alkaa sunnuntaina 10.maaliskuuta ja Full Tilt Poker tulee tarjoamaan siihen pelialustan, joten jokaisella on mahdollisuus kirjautua sisään ohjelmaan ja seurata ottelua

Negreanu kertoi lisätietoa ottelusta videoblogissaan torstaina:

Koska Negreanu sai valita oman tiiminsä pelaajat suuresta valikoimasta, Hansen sai valita ketkä pelaajat tulisivat kohtaamaan toisensa ja alla on lopputulos:

Daniel Negreanu vs. Gus Hansen
Bertrand Grospellier vs. Viktor Blom
Isaac Haxton vs. Tom Dwan

Pelaajilla on mahdollisuus nauttia peleistä ja ansaita jop $100 - ja pääsy kolmeen $10,000 freerolliin - tekemällä oikean rahan talletus tai vähintään $10 siirto Full Tilt Pokerille 8.maaliskuuta klo 23.59 ET mennessä ja valitsemalla keiden he uskovat voittavan jokaisen heads-upin. Lisätietoa tarjouksesta saat FullTiltPoker.com:lta.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories