Full Tilt Poker tippui PartyPokerin ja iPokerin taakse käteispelien pelaajaliikenteessä

Full Tilt Poker

Kun Full Tilt Poker avasi ovensa uudelleen 6.maaliskuuta.2012, se otti välittömästi takaisin haltuunsa maailman toiseksi suosituimman pokerisivuston tittelin. Sivusto, jonka omistaa tällä hetkellä maailman suurin pokerisivusto PokerStars, nousi nopeasti PartyPokerin ja iPoker Networkin ohitse — kaksikon, joka oli tapellut listan kakkossijasta sitten vuoden 2011 ja FTP:n sulkemisen.

Nettipelien pelaajaliikennettä tilastoivan PokerScout.com-sivuston mukaan, Full Tilt Poker on nyt tippunut neljänneksi suosituimmaksi sivustoksi netin käteispeleissä. Tämä tarkoittaa, että sekä PartyPoker että iPoker nousivat sivuston edelle. FTP:llä pelasi keskimäärin 6700 oikean rahan pelaajaa sivuston uudelleen avauksen aikoihin viime marraskuussa; luku on nyt tippunut 3050 pelaajaan tällä viikolla. PartyPoker nousi samalla toiselle sijalle, iPoker aivan kannoillaan.

SijaSivusto7-päivän keskiarvo
1PokerStars23,600
2PartyPoker3,300
3iPoker3,200
4Full Tilt Poker3,050
5888Poker2,450
6Winamax.fr2,000
7PokerStars.it1,940
8PokerStars.es1,680
9PokerStars.fr1,380
10MPN1,340

On useita tekijöitä, jolla edellä mainittua muutosta voidaan selittää. Ensinnäkin sekä PartyPoker että iPoker ovat laajentaneet pokerihuoneitaan viime kuukausina ja lisänneet likviditeettiä pelaajamääriinsä. PartyGaming yhdistyi bwinin kanssa viime joulukuussa ja kaikki bwin pelaajat siirrettiin PartyPokerille, joka piristi pelaajaliikenteen lukuja. Heti yhdistymisen jälkeen, PartyPokerilla oli yli 6000 oikean rahan käteispelaajaa ja se siirtyi lyhyeksi aikaa Full Tilt Pokerin ohitse.

Samalla iPoker on lisännyt runsaasti uusia skinejä verkkoonsa. Sivusto ilmoitti tammikuussa, että se tulee lisäämään Betfairin pokerihuoneidensa listalle, jossa jo entuudestaan ovat Bet365, Everest Poker, Paddy Power, Poker770, Titan Poker,William Hill ja Winner Poker. Ja aiemmin tässä kuussa, Ladbrokes ilmoitti siirtävänsä pokeripelinsä iPoker Networkille. Pokeripelejä ei tosin olla vielä siirretty mutta ne tulevat siirtymään lopulta.

Tämän viikkoisista luvuista huolimatta, Full Tilt Poker on säilyttänyt suosionsa high-stakes pelaajien keskuudesta. Sivuston kolme "The Professionals"-pelaajaa ovat pitäneet toimintaa yllä. Heistä merkittävimpänä Viktor "Isildur1" Blom, joka on osallistunut useisiin haasteisiin tänä vuonna, vaikka olisikin alussa ollut altavastaajan asemassa. Full Tilt Pokerin high-stakes käteispeleissä miljoonat dollarit ovat vaihtaneet omistajaa tämän vuoden alkupuolella, eikä hiljentymisen merkkejä ole ilmassa.

Täyden pelaajaliikennettä koskevan raportin pääset lukemaan osoitteesta PokerScout.com.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories