Haastattelussa Chad Brown - 1.osa

Seuraat luultavasti pelaajia Twitterissä, live-raportoinnin kautta, liveturnauksissa paikan päällä ja netissä, mutta miten he aloittivat uransa? Mitä he tekivät ennen pokeria? Me etsimme vastaukset kyseisiin kysymyksiin ja paljon muuta.

Haastattelimme Team PokerStars Prota Chad Brownia hiljattain. Haastattelu tulee olemaan kaksiosainen ja tänään julkaisemme haastattelun ensimmäisen osan, jossa Brown valoittaa elämänsä alkutaipaletta ennen kuin hän oli edes kuullut pokerista ja siitä kuinka hän on joutunut elämänsä varrella tekemään vaikeita päätöksiä. Katso haastattelu alta:

Miltä $50:n ilmainen pelikassa Poker770:llä kuulostaisi? Jos se kuulostaa mielestäsi hyvältä, lunasta ainutlaatuinen $50 ilmaisbonus Poker770:lle rekisteröitymällä sivustolle PokerNewsin kautta jo tänään. Lue lisää kampanjasivultamme.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories