PokerNews Podcast #144: Unelmien saavuttaminen Russell Thomasin kertomana

PokerNews Podcast #144: Unelmien saavuttaminen Russell Thomasin kertomana 0001

PokerNews Podcastin uusimmassa jaksossa käsitellään Twitter-kanssakäymistä Yevgeniy Timoshenkon, Galen Hallin, ja Matt Marafiotin välillä. He myös valitsevat joukkueet tulevaan Caesars Cupiin ja analysoivat PartyPoker Premier League VI tuloksia.

Tämän jälkeen Podcast tiimi haastattelee Russell Thomasia, joka saavutti unelmansa voittamalla PokerStars Sunday Millionin. Thomas kertoo myös elämästään Octo-Ninen jälkeen, matkustelusta ja suorituspaineista.

Musiikki

"North by Northwest" by Blue ScholarsBayani ©
"Same Love (feat. Mary Lambert)" by Macklemore & Ryan LewisThe Heist ©
"Fatigue" by SabziGLORIOUS MELANCHOLIA ©

Voit tilata PokerNews Podcastin iTunesista täältä.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories