2013 European Poker Tour Berlin Main Event 5.päivä: Robert Haigh johtaa finaalipöytää

Robert Haigh

Finaalia edeltävä viides pelipäivä 2013 European Poker Tour Berlin Main Eventissä pelattiin perjantaina. Hieman yli kuuden tunnin pelaamisen jälkeen yhdeksän finalistia oli saatu selville, tosin kesti toiset mokomat kuusi tuntia saada finalistien lukumäärä kutistettua kahdeksaan pelaajaan.

Live-raportoinninkin kommentaattorit hämmentyivät pelattujen jakojen lukumäärästä ja pelattujen jakojen lukumäärä pysyi alhaisena, jonka myötä päivä vain venyi entisestään.

Päivän päätteeksi saksalainen Robert Haigh oli noussut turnauksen johtoon ja on yksi suosikeista €880,000 pääpalkinnon voittoon.

Finaalipöydän pelaajat:

PaikkaPelaajaPelimerkit
1Julian Thomas1,735,000
2Roman Korenev2,995,000
3Robert Haigh5,495,000
4Alexander Helbig3,315,000
5Lasse Frost3,700,000
6Pascal Vos1,750,000
7Daniel-Gai Pidun5,250,000
8Roman Herold3,050,000

Suurin osa päivän aikan pudonneista pelaajista tippui luonnollisesti pois ensimmäisen puoliskon aikana. Turnauksen pelaajat mahtuivat kahteen pelipöytään sen jälkeen, kun Kevin Stani tippui turnauksesta pois 17.sijalla. Suomalainen Matias Kesänen sijoittui turnauksessa 14.sijalle voittaen 40 000€. Tosin hänen pelipöydässään käytiin pienoinen "kahakka", sillä häntä syytettiin pelin viivyttämisestä, suurien rahasijojen toivossa. Tämä herätti paljon keskustelua puolin ja toisin pokerifoorumeilla. Kesänen tippui kädessä, jossa hänellä itsellään oli ässä-kymppi ja vastustajalla taskukuningattaret.

Tämän jälkeen pelaajia alkoi tippumaan pois turnauksesta tiuhaan tahtiin. Sekä Khiem Nguyen että Yasar Guden tippuivat turnauksesta vain minuutin erolla toisistaan. Sitten turnauksessa oli enää mukana kymmenen pelaajaa, kun Robert Auer tippui yhdennellätoista sijalla. Kaikki pelaajat mahtuivat yhteen pöytään, kun Calvin Anderson sijoittui kymmenenneksi. Sitten kestikin mainitsemamme kuusi tuntia kahdeksan finalistin selvittämiseksi.

Seuraa finaalin tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnista tänään. Huomenna tulemme kertomaan kuka vei turnauksen voiton!

Oletko kiinnostunut pääsemään mukaan EPT:hen? Suuntaa PokerStarsin sivuille saadaksesi lisätietoa karsinnoista!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories