Haastattelussa: Dominik Nitsche - 1.osa

Seuraat luultavasti pelaajia Twitterissä, live-raportoinnin kautta, liveturnauksissa paikan päällä ja netissä, mutta miten he aloittivat uransa? Mitä he tekivät ennen pokeria? Me etsimme vastaukset kyseisiin kysymyksiin ja paljon muuta.

Haastattelimme Dominik Nitschea hiljattain. Haastattelu tulee olemaan kaksiosainen ja tänään julkaisemme haastattelun ensimmäisen osan, jossa Nitsche kertoo lapsuudestaan ja elämästään yleensä ennen pokerin löytämistä. Katso haastattelu alta:

Miltä $50:n ilmainen pelikassa Poker770:llä kuulostaisi? Jos se kuulostaa mielestäsi hyvältä, lunasta ainutlaatuinen $50 ilmaisbonus Poker770:lle rekisteröitymällä sivustolle PokerNewsin kautta jo tänään. Lue lisää kampanjasivultamme.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories