Ray Bitar todettiin syylliseksi, Odottaa sydämensiirtoa

Ray Bitar todettiin syylliseksi, Odottaa sydämensiirtoa 0001

Maanantai The Wall Street Journal uutisoi, että entinen Full Tilt Pokerin pääjohtaja Ray Bitar pääsi sopimukseen oikeuslaitoksen kanssa jossa hänet todettiin syylliseksi häntä nostettuihin syytteisiin. Hänellä on kuitenkin todettu myös sydänvika, jonka vuoksi hän voi tarvita sydämensiirron.

Yhdysvaltojen New Yorkin Eteläisen New Yorkin tuomari Loretta Preska asetti 19.huhtikuuta mahdolliseksi päivämääräksi sille, että Bitar voidaan tuomita syylliseksi syytteisiinsä Kaliforniassa. Tätä ennen Bitar joutuu leikkaukseen.

John F. Baughman, Bitarin asianajaja ilmoitti, että Bitar on saanut sopimuksen aikaiseksi oikeuslaitoksen kanssa mutta hän ei vielä paljastanut mihin syytteisiin hänet on todettu syylliseksi.

"Tämä on todella epätavallinen tilanne" Baughman sanoi. "Olemme onnistuneet neuvottelemaan jotakin valtion kanssa, jossa otetaan huomioon ainutlaatuinen tilanteemme. Kunnioitamme valtion ymmärtäväisyyttä tässä asiassa."

Bitar antautui viime heinäkuussa John F. Kennedyn lentokentällä, kun hän palasi Yhdysvaltoihin ensimmäistä kertaa sitten Mustan Perjantain. Maaliskuussa 2012 hän esitti anteeksipyynnön PokerStrategyn haastattelussa.

Heinäkuussa 2012 Rational Group osti Full Tiltin ja sopimukseen Yhdysvaltojen Oikeusministeriön kanssa $731 miljoonaa maksaneella sopimuksella.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories