Full Tilt Poker järjestää Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS) tapahtuman

Full Tilt Poker

Full Tilt Poker on ilmoittanut täysin uudesta pokeriturnausten sarjasta, jotka on tarkoitettu micro- ja low-stakes pelaajille 9.-23.kesäkuuta Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS) tapahtumassa järjestetään 75 turnausta, joissa kaikissa on multi-entry formaatti, ja yli $2 miljoonaa takuupoteissa.

Sarja tulee kulminoitumaan MTOPS Main Eventiin, jonka takuupotissa on miljoona dollaria ja siisäänosto on vain $15. Turnaus on no-limit hold'em turnaus ja se alkaa sunnuntaina 23.kesäkuuta klo 16.00 ET. Pelaajat saavat turnauksen alussa 10,000 aloitusmerkkiä.

MTOPS sarjassa tullaan näkemään useita erilaisia pelimuotoja, joihin kuuluvat myös Full Tilt Pokerin uusimmat pelimuodot; Irish, Courchevel ja 5-Card Stud. Sisäänostot ovat edullisimmillaan vain $0.50.

"Haluamme tarjota pelaajillemme aina parasta laatua," sanoi Sarne Lightman, Full Tilt Pokerin markkinointijohtaja. "MTOPS tulee sisältämään suuren valikoiman erilaisia pelejä, suuria palkintopotteja edullisilla sisäänostoilla. Multi-Entry Turbo formaatin ansiosta jopa ne pelaajat, joilla ei ole aikaa hukattavana voivat osallistua yhteen kaikkein jännittävimmistä ja edullisimmista turnaussarjoista."

Lisätieto aiheesta saat osoitteesta FullTiltPoker.com.

More Stories

Other Stories