ISPT AIR Force: Matka Wembleyhin

International Stadiums Poker Tour[ (ISPT) turnauksen live-pelit tulevat alkamaan tänä vuonna 31.toukokuuta ja ne tulevat jatkumaan 5.kesäkuuta asti. Voittajalle on takuuna miljoona euroa, joten turnauksen odotetaan rikkovan useita rajoja.

PokerNewsin live-raportoinnin tiimi tulee tarjoamaan lukijoilleen live-päivitykset tapahtumasta. Turnaus tullaan järjestämään Wembley Stadionilla ja turnaukseen odotetaan ainakin osallistuvan ISPT lähettiläät Patrik Antonius, Michael "The Grinder" Mizrachi, Sam Trickett, Liz Lieu ja David Benyamine.

Päästäksesi pelitunnelmaan, katso alla oleva video, jossa osa turnauslähettiläistä on jo kovaa vauhtia matkaamassa Wembleylle taitolentäjien kyydissä.

Lisätietoa aiheesta saat osoitteesta ISPT.com.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories