Jamie Goldin 2006 WSOP Main Event ranneke tulossa huutokaupattavaksi

Jamie Gold

Maaliskuussa PokerNews uutisoi, kuinka IRS oli jäädyttänyt 2007 World Series of Poker mestari Jerry Yangin Main Event rannekkeen ja muun omaisuuden ja pistänyt ne huutokaupattavaksi. Nyt myös toinen WSOP Main Event mestaruusranneke on tulossa huutokaupattavaksi. Vuoden 2006 WSOP Main Event mestari Jamie Gold tarjoaa mestaruusrannekettaan Heritage Auctions huutokaupalle.

Ostajat voivat aloittaa tekemään tarjouksia 13.heinäkuuta.2013 alkaen, jolloin alkaa myös vuoden 2013 WSOP Main Event. Seuraava kuvaus on julkaistu Heritage Auctionin sivulla:

“The bracelet features 259 stones including over seven carats of diamonds and 120 grams of white and yellow gold. Rubies are inset to create the red of the heart and diamond suits, while a sapphire represents the spade and three black diamonds the clubs. The clasp is stamped ‘14K.’ Fine condition. An absolutely amazing representation from one of the most talked about WSOP events in history.”

Gold, joka voitti rannekkeensa kaikkien aikojen suurimmasta WSOP Main Eventistä (8 773 pelaajaa), liittyy Peter Eastgaten, T.J. Cloutierin, Brad Daughertyn ja Paul "Eskimo" Clarken joukkoon tunnettuina pelaajina, jotka ovat huutokaupanneet rannekkeensa. Ehkäpä kaikkein tunnetuin heistä on Eastgate, joka huutokauppasi 2008 WSOP Main Event rannekkeensa eBayssa keräten rahaa hyväntekeväisyyteen. 116 henkilöä teki rannekkeesta tarjouksen ja se myytiin William Haugheylle $147,500:lla. Haughey on tämän jälkeen kertonut PokerNewsille, että hän toivoo voivansa tarjota rannekkeen hyväntekeväisyysturnaukseen yhteistyössä WSOP:n kanssa.

Jamie Goldin 2006 WSOP Main Event ranneke tulossa huutokaupattavaksi 101
The championship bracelet.

More Stories

Other Stories