PokerNews Podcast #149: Ultimate Ultimatum feat. Antonio Esfandiari

PokerNews Podcast #149: Ultimate Ultimatum feat. Antonio Esfandiari 0001

Podcast juontajamme ovat palanneet kotiin Saksasta keskustellakseen viimeisimmistä uutisista mukaan lukien finaalin lopputuloksista EPT Berliinissä, Ultimate Pokerin avaamisesta, PokerStarsin New Jersyn deadlinen missaamisesta ja paljon muusta. Mukaan liittyy myös Ultimate Pokerin lähettiläs Antonio Esfandiari, joka tulee kertomaan lisää sivuston avaamisesta, omistautumisestaan turnauspokerille ja tulevista turnausmatkoistaan.

Musiikkic

"North by Northwest" by Blue ScholarsBayani ©
"All of the Lights" by Kanye WestMy Beautiful Dark Twisted Fantasy ©
"Lyrical Gangbang" by Dr. DreThe Chronic ©

Voit tilata PokerNews Podcastin iTunesista täältä.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories