Red Bull ja ISPT ilmoittivat yhteistyökumppanuudesta

ISPT and Red Bull

Tiistaina saimme jälleen kuulla uusia uutisia International Stadiums Poker Tourista (ISPT). Nyt kiertue on saanut siivet.

ISPT ja Red Bull ilmoittivat solmimastaan yhteistyösopimuksesta, jonka myötä Red Bill tulee toimimaan turnauksen virallisena virvokkeiden yhteistyökumppanina Wembley Stadionilla 31.touko - 5.kesäkuuta. Red Bull tulee myös tarjoamaan useita yllätyksiä pelaajille tapahtuman aikana.

"Molemmat ovat alansa edelläkävijöitä, joten Red Bullin ja International Stadiums Poker Tourin yhteistyö on luonnollista," ilmoitettiin tahojen lehdistötiedotteessa. "Red Bull on aina tukenut extreme urheilutapahtumia ja ISPT tekee historiaa keräämällä yhteen tuhannet pelaajat ympäri maailmaa ihkaensimmäiseen Wembleyn stadionilla pelattavaan live-turnaukseen. Ylpeys, rohkeus ja jatkuva riman nostaminen ja menestys yhdistävät Red Bullia ja ISPT:tä tässä uniikissa tapahtumassa."

Pelaajilla on vielä mahdollisuus varata paikkansa ISPT:stä mutta aika on käymässä vähiin. Ethän ohita tilaisuuttasi pelata yhdessä maailman ehkä suurimmista turnauksista ja saada mahdollisuutta päästä historian kirjoihin Wembley Stadionilla.

Lisätietoa saat osoitteesta ISPT.com.

More Stories

Other Stories