Stay Stacked: Onko niskojen hieronta pelin aikana tarpeellista vai vain luksusta?

Stay Stacked on sekä video- että artikkelisarja, jossa keskitytään pokerinpelaajien hyvinvointiin. Vaikka pelaajat usein keskittyvätkin lähes pelkästään pelistrategiansa hiomiseen, on hyvä muistaa, että et suoriudu parhaiten jos kehosi ja mielesi eivät ole pelissä mukana.

Tällä viikolla Stephanie Courtenay Shiatsu hieroja liittyy seuraamme keskustellakseen hieronnan tärkeydestä grindauksen aikana.

Olet luultavasti nähnyt useita menestyneitä pokerinpelaajia istumassa pokeripöydän ääressä samalla, kun hieroja hieroo heidän niskojaan. Se ei kuitenkaan johdu siitä, että heillä on liikaa tuohta takinhihassa, vaan se näyttelee suurta osaa heidän menestyksessään.

Joten ensi kerralla, kun niskojasi alkaa särkemään, hemmottele itseäsi! Se saattaa olla fiksuin tekemäsi investointi.

Lisätietoa pokerinpelaajien hyvinvoinnista saat Stay Stacked videosivulta.

More Stories

Other Stories