Tony G tulee osallistumaan ISPT-turnaukseen

Tony G

Tämän kuukauden lopussa International Stadiums Poker Tour (ISPT) tulee alkamaan. ISPT tapahtuma tulee olemaan käynnissä 31.toukokuuta - 5.kesäkuuta. Paikan päälle odotetaan saapuvan mm. Patrik Antoniuksen, Michael "The Grinder" Mizrachin, Sam Trickettin, Liz Lieun ja David Benyaminen. Nyt kuitenkin listalle on saatu yksi nimi lisää, sillä Tony G on ilmoittanut osallistuvansa turnaukseen.

Tony G on voittanut lähes $5 miljoonaa liveturnauksista uransa aikana, joten hän on valmis lisäämään huippusuorituksen ISPT:stä ansioluetteloonsa.

"Tulen lentämään Wembleylle muiden ammattilaisten kanssa saadakseni selville miltä Wembley Stadionilla pelaaminen tuntuu ja luonnollisesti, voittaakseni €1 miljoonan pääpalkinnon," Tony G kommentoi. "Pidän heidän luomastaan pokerirokkari-konseptista. Nähdään turnauksessa!"

Tony G haluaa myös jakaa jännitystä tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuden ostaa palan hänestä MyPokerSquad.com-sivutolla, joka on ISPT:n virallinen yhteistyökumppani.

Lisätietoa tulevasta megatapahtumasta saat osoitteesta ISPT.com.

More Stories

Other Stories