World Series of Pokeriin valmistautuminen: Ammattilaisten heads-up vinkit

2013 World Series of Pokerin aikana järjestetään 62 turnausta. Jotta pelaaja voisi voittaa yhden kyseisistä turnauksista, tulee hänen pystyä päihittämään heads-upissa vastassa oleva vastustaja. Tosin matkallaan finaalia kohti, pelaajan pitää pystyä pelaamaan tasaisen vahvasti välttääkseen turnauksesta poist putoamisen. Viimeinen heads-up kuitenkin on tärkeä koko turnauksen lopputuloksen osalta.

PokerNewsin Sarah Grantilla oli mahdollisuus kysellä vinkkejä parhaimmilta heads-up pelaajilta European Poker Tour Lontoon Team PokerStars Pro vs. The Full Tilt Poker Professionals taistelun aikana. Alla olevalla videolla Sarah jututtaa Gus Hansenia, Tom Dwania ja Isaac Haxtonia, ja jokainen heistä kertoo omat vinkkinsä heads-up pelaamiseen.

Ethän unohda, että PokerNews tulee pitämään sinut ajantasalla WSOP:n aikana, joten varmista että seuraat uutisiamme pysyäksesi ajantasalla turnauksen tapahtumista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories