Bodog Poker antaa pelaajille ilmaisen tien finaalipöytään!

Bodog Poker antaa pelaajille ilmaisen tien finaalipöytään! 0001

Tämän vuoden huhtikuussa seuraat omaa tietäsi maailman arvostetuimpaan pokeriturnaukseen kun Bodog Poker käynnistää massivisen 'ilmainen tie finaalipöytään'-kampanjan. Valitset sitten moottoritien tai luonnonkauniit näkymät, kaikki tiet vievät World Series of Poker* (WSOP)-turnaukseen Bodog Pokerin ja PokerNewsin avustuksella.

Ilmainen tie tulee PokerNews WSOP semifinaali-ilmaisturnausten muodossa, jotka pyörivät joka maantantai, keskiviikko ja perjantai alkaen 2. huhtikuuta. Sekä maanantain että keskiviikon ilmaisturnaukset alkavat klo 01:00 Suomen aikaa, ja maanantain ilmaisturnaukset klo 03:00 Suomen aikaa. Ilmaisturnauksen voittajan palkinto on T$270 (pääsy yhteen Bodog Pokerin WSOP-semifinaaliturnaukseen) ja viisi parasta pääsevät seuraavaan $12,500 Team PokerNews-ilmaisturnaukseen. Päästäksesi mukaan, lataa Bodog Poker sivustomme linkkien kautta, avaa uusi tili, tee talletus ja kirjoita salasana PNWSOPSFF kun sitä kysytään.

Jos ilmaisturnaukset eivät ole sinun "juttusi", pääset mukaan vielä nopeammalla tavalla PokerNews $10+$1-karsintaturnausten avulla. Karsintaturnauksen pelataan klo 01:00 Suomen aikaa joka tiistai ja torstai, alkaen 1. huhtikuuta. Karsintaturnauksien kymmenen parasta pääsee seuraavaan Team PokerNews-ilmaisturnaukseen. Mukaan päästäksesi, lataa Bodog Poker FI.PokerNews-linkkien kautta, rekisteröi uusi tili, tee talletus ja kirjoita salasana PN11FQ

Ensimmäinen $12,500 Team PokerNews-ilmaisturnaus pelataan perjantaina, 9. toukokuuta klo 01:15 Suomen aikaa. Mukaan päästäksesi yksinkertaisesti lataa Bodog Poker sivustomme (FI.PokerNews.com) linkkien kautta, rekisteröi uusi tili ja tee talletus (Bodog Poker tarjoaa 110%-talletusbonuksen $500 saakka). Jos pelaaja oli viiden parhaan joukossa PokerNews WSOP semifinaali-ilmaisturnauksessa, tai kymmenen parhaan joukossa PokerNews $10+$1-karsintaturnauksessa heidät rekisteröidään automaattisesti tähän turnaukseen. Pelaajille on vielä yksi tapa päästä mukaan, ja se on ansaita 250 Bodog Poker-pistettä kalenterikuukautena ennen ilmaisturnausta. Muista, kaikki vaatimukset täytyy olla suoritettuna viimeistään 24 tuntia ennen ilmaisturnauksen alkua.

Jos olet yksi $12,500 Team PokerNews-ilmaisturnauksen onnekkaista voittajista, saat sisäänpääsyn $10,000 WSOP-pääturnaukseen (torstaina, 3. heinäkuuta), plus $2,500 matkustukseen ja majoitukseen. Voittajat pääsevät myös Team PokerNewsiin ja he saavat omat PokerNews-tuotepakkaukset. Lisänä kaikkeen mainittuun, voittaja saa erikoiskutsun Team PokerNews-tervetuliasjuhliin joissa saat mahdollisuuden tavata lopun Team PokerNewsista - ja jos olet onnekas, saatat päästä puhumaan strategiasta pokeriammattilaisen kanssa.

Kuten aina, nämä ilmaisturnaukset ovat vain PokerNews-pelaajille. Jos sinulla on jo tili Bodog Pokerilla, pääset silti tarjouksiin mukaan kunhan olet vain aikaisemmin tehnyt tilin PokerNewsin kautta ja täyttänyt kaikki vaatimukset. Jos et ole rekisteröitynyt PokerNewsin kautta, et pääse mukaan ja sinulla ei ole oikeutta yhteenkään palkintoon. Jos voitat enemmän kuin yhden ilmaisturnauksen, ylimääräinen palkinto siirretään automaattisesti toiseksi sijoittuneelle.

*World Series of Poker ja WSOP ovat Harrah's License Company, LLC ("Harrah's")-tuotemerkkejä. Harrah's ei sponsoroi tai ole millään tavalla yhteistyössä PokerNews Ltd:n, sen tuotteiden, palveluiden, tarjousten tai turnausten kanssa.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories