$500 Cash –ilmaisturnaus Hollywood Pokerissa

$500 Cash –ilmaisturnaus Hollywood Pokerissa 0001

Tämä hämmästyttävä ilmaisturnaus on tarjolla vain PokerNewsin pelaajille. $500 lisätään palkintopottiin ja se jaetaan Hollywood Pokerin tavanomaisen voitonjakotaulukon mukaisesti. Ylimääräisenä bonuksena 23. helmikuuta pelattavassa ilmaisturnauksessa 5 parhaiten sijoittunutta pelaajaa voittaa lisäksi pääsylipun 27. helmikuuta pelattavaan $820 EPT –ilmaisturnaussatelliittiin.

$820 EPT –ilmaisturnaus on ylimääräinen bonus vain PokerNewsin pelaajille. Tämän ilmaisturnauksen voittaja saa pääsylipun $320 EPT -satelliitin karsintaturnaukseen. Palkintopottiin lisätään vielä ylimääräiset $500, joka jaetaan Hollywood Pokerin tavanomaisen voitonjakotaulukon mukaisesti. $500–ilmaisturnauksen viisi parasta pelaajaa saavat pääsyliput, joilla he voivat itse rekisteröityä tähän $820 –turnaukseen.

Osallistuminen on helppoa; sinun tarvitsee vain ladata Hollywood Poker koneellesi PokerNewsin linkkien kautta, avata uusi tili ja tehdä minimitalletus. Osallistumisoikeuden hankkineille pelaajille toimitetaan osallistumislippu, jolla he voivat itse rekisteröityä $500–ilmaisturnaukseen. Ne pelaajat, jotka ovat aiemmin rekisteröityneet Hollywood Pokeriin PokerNewsin kautta, voivat myös osallistua, kunhan kaikki vaatimukset on täytetty.

Ilmaisturnaukset-sivulta löydät tarkemmat tiedot tästä turnauksesta.

Toim. Huom.: Hollywood Poker tarjoaa uusille pelaajille 500% ensitalletusbonuksen $500 asti kaikkien upeiden ilmaisturnausten lisäksi!

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories