Titan Poker järjestää kaksi $8,000 PokerNews Cup Alpine -ilmaisturnausta!

Titan Poker järjestää kaksi $8,000 PokerNews Cup Alpine -ilmaisturnausta! 0001

PokerNews Cup Alpine tapahtuma on pelaajillemme tarkoitettu loistotilaisuus. 21. – 28. maaliskuuta sinulla on mahdollisuus viettää upea talviloma ja osallistua samalla pokeriturnaukseen Itävallan Alpeilla. On monta mahdollisuutta voittaa tämä suurenmoinen palkintopaketti. Jokaiseen pakettiin sisältyy:

pääsylippu €1,500 päätapahtumaan

pääsylippu tapahtumaan #4 PLO

majoitus Wolf Alpine Palace lomakeskuksessa

rinnepassit

helikopterikuljetukset

käteistä matkakuluihin sekä

VIP-kutsu PokerNews -juhliin.

Sinulla on kaksi tapaa hankkia lippusi Itävaltaan: joko ilmaisturnausten tai satelliittien kautta.

Seuraavaksi vuorossa on Titan Poker, joka järjestää ilmaisturnaukset 12. helmikuuta ja 12. maaliskuuta klo 19:45 GMT. Tämän ilmaisturnauksen voittaja saa $8,000 arvoisen palkintopaketin. Lisäksi $300 lisätään palkintopottiin ja maksetaan Titanin tavallisen voitonjakotaulukon mukaisesti. Saadakseen osallistumisoikeuden pelaajien on ladattava Titan Poker koneelleen PokerNewsin linkkien kautta, rekisteröitävä uusi tili ja tehtävä $50 vähimmäistalletus. Sen jälkeen sinun tarvitsee ansaita yksi ainoa Titan Poker -piste ja käyttää sitä 'buy-in' -maksuna ilmaisturnaukseen.

Lisää ilmaisturnauksia on tulossa myös:

Absolute Pokerissa 20. helmikuuta klo 00:35 GMT

Ultimate Betissa 6. helmikuuta ja 6. maaliskuuta klo 00:35 GMT

Full Tilt Pokerissa 1. helmikuuta, 15. helmikuuta ja 1. maaliskuuta klo 19:35 GMT

Satelliitit

-Tavalliseen tapaansa PokerStars lahjoittaa uskomattomia guaranteed -paketteja.

-bwin Poker järjestää myös satelliitteja, joissa on taattu palkintopaketteja voittajille

[I] PokerNews Alpine Cupissa tulee olemaan todella HAUSKAA, älä jätä tätä tilaisuutta väliin vaan yritä voittaa paketti jo tänään![/I] Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.pokernewscup.com .

More Stories

Other Stories