Pokeriammattilaiset mukana 2009 PokerNews Cup Alpine -tapahtumassa

Pokeriammattilaiset mukana 2009 PokerNews Cup Alpine -tapahtumassa 0001

Tony G on vahvistanut osallistuvansa 2009 PokerNews Cup Alpine –tapahtumaan ja hänen lisäkseen mukana on useita maailmanluokan ammattilaisia, kuten PokerStars pro Noah Boeken, Absolute Poker pro Liv Boeree, 2008 Asian Poker Tour -mestari David Saab, Poker770 pro Tristan Clemenceau sekä Full Tilt Poker pro -pelaajat Markus Golser, Sandra Naujoks ja Erich Kollman (2008 PokerNews Cup Austria -mestari).

2009 PokerNews Cup Alpine - tapahtuma pelataan ylellisessä Alpine Palace -hiihtokeskuksessa Salbaach-Hinterglemmissa Itävallassa 21. – 28. maaliskuuta. PokerNews lähettää tapahtumaan suuren joukon pelaajia suurimmissa nettipokerihuoneissa pelattujen ilmaisturnausten ja satelliittien kautta. Turnauksessa pelataan seitsemän tapahtumaa, joista odotetuimmat ovat €1,500 päätapahtuma ja €10,500 High Rollers Pot Limit Omaha. Pelien lomassa osallistujilla on mahdollisuus nauttia talviurheilusta tai kierrellä tämän kauniin lomakohteen lukuisissa baareissa ja ravintoloissa.

Ammattilaisille ja muille vakavaraisille pokerinpelaajille Alpine Palace on järjestänyt yksityisen High Roller käteispelitapahtuman, joka pelataan ylellisessä Wolf's Hut Ski Lodge –majassa. Osallistujat kyyditetään perille tähän ylelliseen Alpeilla sijaitsevaan hiihtomajaan ja he saavat nauttia ensiluokkaisesta VIP-kohtelusta koko tapahtuman ajan.

Ne pelaajat, jotka eivät ole vielä voittaneet palkintopakettia, voivat vielä koettaa onneaan ja osallistua viimeisiin PokerNews Cup Alpine -ilmaisturnauksiin.

Kotiin jäävät pelaajat voivat olla hengessä mukana tapahtumassa valitsemalla jonkin tapahtumaan osallistuvista ammattipelaajista, jotka tarjoavat osuuksia itsestään johtavalla pokeriosuussivustolla, osoitteessa http://www.ChipMeUp.com . Mukana ovat ainakin Tony G ( http://chipmeup.pokernews.com/event/8589 ) ja David Saab ( http://chipmeup.pokernews.com/event/5632 ).

Lisätietoja tapahtumasta ja sen aikataulusta löytyy osoitteesta http://www.PokerNewsCup.com .

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories