Viimeinen $13,000 WSOP –ilmaisturnaus Titan Pokerissa

Viimeinen $13,000 WSOP –ilmaisturnaus Titan Pokerissa 0001

Jos sinulta jäi ensimmäinen PokerNewsin ja Titan Pokerin järjestämä $13,000 WSOP –ilmaisturnaus väliin, niin älä huoli. Tarjoamme vielä toisen PokerNews $13,000 WSOP -ilmaisturnauksen tänä keskiviikkona! Voittajalle on luvassa mahtava palkintopaketti, jonka avulla voit päästä tämän vuoden WSOP*-turnaukseen ja sen päätapahtumaan.

Tässä ilmaisturnauksessa on palkintona $13,000 WSOP-paketti, johon sisältyy:

Sisäänosto 2009 World Series of Poker* päätapahtumaan, arvo $10,000

Seitsemän yötä hotellissa

$250 käteistä rekisteröitymiskuluihin

$1900 käteistä matkakuluihin

Ilmaisturnaus pelataan tämän viikon keskiviikkona 10. kesäkuuta klo 18:45 GMT

Jos haluat osallistua, lataa Titan Poker koneellesi PokerNewsin kautta, avaa uusi tili, tee minimitalletus ja ansaitse 10 Titan Poker –pistettä. Näitä pisteitä käytettään turnauksen sisäänostona. Pelaajilla on mahdollisuus tehdä rajaton määrä $1 rebuy –ostoja ensimmäisen tunnin aikana. Kaikki lisä-palkintorahat jaetaan toisesta sijasta eteenpäin Titan Pokerin tavallisen voitonjakotaulukon mukaan. Tämä ilmaisturnaus löytyy 'Scheduled' -välilehdeltä nimellä ' PokerNews $13,000 WSOP FR'. Tämä tarjous koskee myös kaikkia niitä pelaajia, jotka ovat jo aiemmin rekisteröityneet Titan Pokeriin PokerNewsin kautta

Huom: Titan Poker tarjoaa PokerNewsin pelaajille ensitalletuksen yhteydessä $50 ILMAISEKSI, sekä 100% bonuksen $500 saakka. Lisäksi voit osallistua mahtavaan $1,000 WSOP –satelliittisarjaan, joka jatkuu aina 30 kesäkuuta asti!!

*World Series of Poker ja WSOP ovat Harrah's License Company, LLC ("Harrah's") –yhtiön tuotemerkkejä. Harrah's ei sponsoroi tai tue PokerNews Ltd –yhtiötä tai ole liikesuhteessa sen kanssa tai millään lailla yhteydessä sen tai sen tuotteiden, palveluiden, tarjousten tai turnausten kanssa.

More Stories

Other Stories