Hanki osallistumisoikeus Betfairin WSOPE Free Million-Dollar Game –turnaukseen

Hanki osallistumisoikeus Betfairin WSOPE Free Million-Dollar Game –turnaukseen 0001

Betfair Pokerissa jatkuvat edelleen karsintaturnaukset, joissa voi lopulta voittaa paikan Betfairin 2009 WSOPE* Free Million Dollar Game –turnaukseen. Ja näin se käy...

Selviydy kolmen parhaan joukkoon $2k + $1Million karsinta-ilmaisturnauksissa, jotka pelataan:

29. heinäkuuta - Tourney ID 266107

26. elokuuta

Osallistumisoikeuden saat helposti - rekisteröidy Betfair Pokeriin PokerNewsin kautta, tee minimitalletus ja ansaitse 200 Betfair Poker –pistettä kunkin karsintajakson aikana. Kolme parasta pelaajaa saa paikan yksityiseen PokerNews $1M karsintaturnaukseen 30. elokuuta. Sen lisäksi pelaajille jaetaan $2,000 käteistä Betfair Pokerin normaalin voitonjakotaulukon mukaisesti.

PokerNews $1M –karsintaturnauksen voittaja saa tavoitellun paikan WSOPE* Free Million Dollar Game Nine Seat Play Off -turnaukseen. Jos voitat tämän play off -turnauksen, pääset Lontoossa pelattavaan finaalipöytään World Series of Poker Europe* -turnauksessa, jossa on mahdollisuus voittaa:

1. sija - Miljoona dollaria!

2. sija - Pääsylippu £10,000 päätapahtumaan

3. sija - Pääsylippu £5,000 Pot Limit Omaha -tapahtumaan 3

4. sija - Pääsylippu £1,000 No Limit Holdem -tapahtumaan 1

Tätä ei todellakaan kannata jättää väliin!

Huom: Betfair tarjoaa PokerNewsin pelaajille mahtavan $2,500 ensitalletusbonuksen + yksityisen $500 PokerNews Cash -ilmaisturnausten sarjan, joka jatkuu 12. elokuuta asti!

*World Series of Poker ja WSOPE ovat Harrah's License Company, LLC ("Harrah's") –yhtiön tuotemerkkejä. Harrah's ei sponsoroi tai tue PokerNews Ltd –yhtiötä tai ole liikesuhteessa sen kanssa tai millään lailla yhteydessä sen tai sen tuotteiden, palveluiden, tarjousten tai turnausten kanssa.

More Stories

Other Stories