PokerStarsin $2,000 Cash –ilmaisturnausten sarja jatkuu

PokerStarsin $2,000 Cash –ilmaisturnausten sarja jatkuu 0001

Suosittua PokerStarsin $2,000 Cash ilmaisturnausten sarjaa on nyt jatkettu syyskuun 5. päivään asti. Näin pelaajilla on vielä yli kuukausi aikaa voittaa mahtavia palkintoja ilmaiseksi. Tämä sarja on tarkoitettu ainoastaan PokerNewsin pelaajille ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden voittaa upeita käteispalkintoja joka ikinen viikko. Kerää pisteitä nyt, niin voit osallistua ensi kuun ilmaisturnauksiin!

Muista, että $2,000 Cash ilmaisturnaukset pelataan joka lauantai ja osallistumisoikeuden saat, kun lataat PokerStarsin koneellesi PokerNewsin kautta, rekisteröit uuden tilin, teet sille minimitalletuksen ja ansaitset 150 VPP-pistettä ilmaisturnausta edeltävän kalenterikuukauden aikana. Jokaista 150 VPP-pistettä kohti saat tilillesi "150 pisteen lipun", jolla voit rekisteröityä valitsemaasi ilmaisturnaukseen seuraavassa kuussa. Kesäkuun aikana ansaitsemillasi pisteillä saat lipun heinäkuun ilmaisturnauksiin. Ja mikä parasta, mitä enemmän pisteitä ansaitset, sitä useampia 150 pisteen lippuja saat (kuitenkin korkeintaan viisi), joten sinulla on mahdollisuus osallistua kaikkiin seuraavan kuun $2,000 ilmaisturnauksiin.

Tietylle kuukaudelle myönnetyt liput ovat voimassa vain siinä kuussa, ja ne toimitetaan tuon kuukauden alussa. Esimerkiksi kesäkuussa ansaituilla pisteillä hankitut liput toimitetaan heinäkuun alussa ja ne voi käyttää vain heinäkuussa . Turnaukset löytyvät PokerStarsin aulasta 'Turnaukset' ja 'Yksityiset' välilehdiltä, ja seuraava ilmaisturnaus on vuorossa jo huomenna 25. heinäkuuta.

PokerStarsin ,000 Cash –ilmaisturnausten sarja jatkuu 101

$2,000 PokerNews Cash -ilmaisturnaukset - PokerStars

Muista tarkistaa PokerStars –tilisi ja käyttää kaikki ansaitsemasi ilmaisturnausliput!

Toim. huom.: Käytä hyväksesi PokerStarsin 100% ensitalletusbonus PokerNewsin pelaajille $50 asti

More Stories

Other Stories