$50 ILMAN TALLETUSTA Party Pokerilta - Ilmaista pokerirahaa

$50 ILMAN TALLETUSTA Party Pokerilta - Ilmaista pokerirahaa 0001

Yksityinen liittymistarjouksemme Party Pokerille tarkoittaa uusien pelaajien saavan $50 ILMAISEKSI - rahatalletusta ei vaadita ollenkaan pelaajan liittyessä Party Poker-huoneelle FI PokerNewsin kautta!

Juuri niin! Sinun täytyy vain ladata Party Poker linkkiemme kautta, suorittaa rekisteröintivaiheet ja käyttää bonuskoodia FI50FREE jolloin saat $50 ILMAISEKSI - ilman että sinun tarvitsisi tallettaa omaa rahaa.

Onko parempaa tapaa kulkea huippupelaajien jalan jäljissä, kuten Annette Obrestadin joka onnistui muuttamaan ilmaisturnauksessa voittamansa rahan miljooniin dollareihin? Jos olet uusi pelaaja tai et vain halua riskeerata rahojasi, tämä on täydellinen tapa tehdä tyhjästä jotakin, Party Pokerin ja PokerNewsin auttamana.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Party Pokerista: Party Poker-arvostelu.

[I]*Pelaajien täytyy suorittaa täysi Party Poker-rekisteröintiprosessi ja odottaa vaatimukset täyttämisen vahvistusta PokerNewsiltä. Ensiksi pelaajalle siirretään $25 Party Poker-tilille. Toiset $25 siirretään pelaajan tilille tämän ansaittua 200 Party Poker-pistettä seuraavan 45 päivän aikana. Tarjoukset täydet ehdot löytyy [URL="http://partypoker.pokernews.com/fi/"]PokerNews / Party Poker ilmainen $50[/URL]-sivulta.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories