Enää vain muutama päivä aikaa päästä mukaan PKR 3 Tietä voittoon $5,000 Freerolliin

Enää vain muutama päivä aikaa päästä mukaan PKR 3 Tietä voittoon $5,000 Freerolliin 0001

Haluatko kilpailla osuudesta $5,000:sta PKR:llä? Tietenkin haluat ja nyt PokerNewsin pelaajilla on siihen mahdollisuus PKR:n 3 Tietä voittoon-tarouksessa, joka kulminoituu $5,000 turnaukseen 9.maaliskuuta klo 19.00 GMT.

Karsinnat '3 tietä voittoon' -tarjouksessa ovat edenneet aivan loppusuoralle, sillä ne tulevat päättymään 4.marraskuuta. Sinulla on siis enää muutama päivä päästä mukaan $5,000 turnaukseen.

Uudet asiakkaat, jotka lataavat PKR:n PokerNewsin kautta voivat tehdä ensitalletuksen karsinta-aikana ja saada lipun PokerNewsin $5,000 turnaukseen. Uusilla asiakkailla on myös mahdollisuus valita yksi kolmesta ensitalletusbonuksesta. Käyttäessäsi bonuskoodia "PNPKR500" tulet saamaan 125% ensitalletusbonuksen jopa $500 asti, tai käyttäessäsi bonuskoodia "PNPKR150" saat 100% ensitalletusbonuksen jopa $150 asti. Ja viimeisenä ilmoittamalla bonuskoodin "PNPKR5" tulet saamaan €5 ilmaiseksi pelitilillesi, kun teet ensitalletuksen.

Pelaajat, jotka ovat jo rekisteröityneet PKR:lle PokerNewsin linkkiä ja bonuskoodia käyttäen, ovat myös oikeutettuja osallistumaan tähän tarjoukseen. Vanhat pelaajat voivat valita yhden kahdesta tarjolla olevasta karsintatavasta. $5,000 turnauslippu annetaan jokaiselle pelaajalle, joka ansaitsee vain 100 PKR pistettä per päivä 10 päivän aikana karsinta-ajalla. Toinen vaihtoehto on ansaita yhteensä 3000 PKR pistettä 21.tammikuuta - 4.maaliskuuta. PKR pisteitä ansaitaan asteikolla 100 per $1 maksettu rake tai turnausmaksu, jonka vuoksi voit ansaita lipun $5,000 turnaukseen vain $10 rakella!

3 tietä voittoon karsintamahdollisuudet

  • Tee ensimmäinen oikean rahan talletus.
  • Ansaitse 100 PKR pistettä per päivä, 10 päivän aikana karsinta-ajalla.
  • Ansaitse yhteensä 3000 PKR pistettä karsinta-aikana.

Jos teet ensitalletuksen PKR:lle tai olet jo vanha kettu tallettamisessa, PokerNews suosittelee Skrillin käyttämistä tallettamisessa. PokerNewsin asiakkaat, jotka käyttävät Skrilliä tallettamiseen PKR:llä voivat osallistua kahteen loistavaan tarjoukseen.Käytä tätä linkkiä rekisteröidäksesi itsellesi Skrill-tilin ja saadaksesi 30% cashbackin, jopa €10 saakka ensitalletuksen yhteydessä, tai rekisteröidy tämän linkin kautta ansaitaksesi 4x lojaaliuspisteitä ryhtyessäsi Skrill VIP:ksi.

PokerihuoneTavallinen BonusPokerNews bonusBonuskoodiMinimitalletusLataus linkki
Enää vain muutama päivä aikaa päästä mukaan PKR 3 Tietä voittoon ,000 Freerolliin 101
ilmainen $5$500PNPKR500$20Lataa PKR

More Stories

Other Stories