Pääse mukaan $1,500,000 Guaranteed Pokerfest III Main Eventiin vain $1:lla

Pääse mukaan $1,500,000 Guaranteed Pokerfest III Main Eventiin vain $1:lla 0001

Pokerfest III online-festivaali päättyy sunnuntaina $1,500,000 GTD Main Eventiin, turnaukseen johon voit päästä mukaan vain $1 investoinnilla. Oletko kiinnostunut tietämään kuinka tämä on mahdollista? Silloin jatka lukemista saadaksesi selville kuinka voit pelata osuudesta $1,500,000:sta vain $1 investoinnilla.

$1,500,000 guaranteed Pokerfest III Main Event pelataan klo 19:30 GMT sunnuntaina 5.toukokuuta ja turnaukseen osallistuminen maksaa $640. Tosin PokerNewsin ja PartyPokerin ainutlaatuisen yhteistyön ansiosta PokerNews asiakkailla on mahdollisuus voittaa liput Pokerfest III Main Eventiin vain yhdellä dollarilla.

Tyhjennä kalenterisi ja varmista, että olet vapaalla 4.toukokuuta klo 21:00 CEST, sillä silloin pelataan PokerNews Pokerfest Satelliitti. PonkerNewsin asiakkaille yksinoikeudella järjestettävään satelliittiin on vain $1 sisäänosto. Alhaisesta sisäänostosta huolimatta turnauksessa tulee olemaan kaksi Pokerfest III Main Event lippua lisättynä palkintopottiin! Lisäksi yksi Main Event lippu tullaan lisäämään palkintopottiin jokaista $640:ia vastaan palkintopotissa.

Tämä satelliitti on avoinna vain pelaajille, jotka ovat avanneet pelitilin PartyPokerille tai bwinille PokerNewsin tai sen tytäryhtiöiden sivustojen kautta käyttäen linkkejämme ja bonuskoodejamme. Luit oikein, voit valita osallistuvasi satelliittiin ja Pokerfest III Main Eventiin joko PartyPokerilla tai bwinilla!

HUOM! Tämä turnaus on avoinna ainoastaan vanhoille PokerNews pelaajille, jotka ovat avanneet pelitilin aiemmin bwinille tai PartyPokerille linkkiemme kautta. Uudet pelaajat eivät kuulu tämän tarjouksen piiriin, eivätkä täten voi valitettavasti osallistua satelliittiin.
Mitä enää odotat? Osallistu PokerFest Satelliittiin huomenna!

Get all the latest PokerNews updates on your social media outlets. Follow us on Twitter and like us on Facebook now!

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories